Verica Rakočević
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Verica Rakočević priisetila se prvog braka u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

- Lepo mi je kada se setim svakog braka... Ja sam se zaljubila, taj koga ja volim me pitao da li hoću da se udam, ja sam rekla da hoću, ne razmišljajući ni da li imamo stan ni kako ćemo mi to da jedemo ni ti kako ćemo, gde ćemo mi to da živimo... Mi se volimo, jel hoćemo, hoćemo... Mislim da su sva moja deca nastala iz velike ljubavi i zaista, ne znam kakve prepreke da budu u životu pred njima ta ljubav iz koje su oni rođeni će ih nositi - ispričala je iskreno Verica.

SVI SU BILI PROTIV NAS Verica Rakoćević progovorila o prvom mužu i odnosu sa ćerkom Elenom

Foto: Blic tv printskrin

 

Kreatorka Verica Rakočević je u braku sa prvim suprugom bila pet godina. Koa što je istakla bio je veoma mlada, te se prisetila i jedne anegdote u vezi sa ćerkom Elenom.

- Kada sam se razvela od svog prvog supruga. Bili smo u braku pet godina. Bili smo dosta mladi, mi smo bili deca. Sećam se kada smo Elicu prvi put sa dva meseca odveli na pregled, ja sam joj stavila kapu na glavu obula cipelice na noge i haljinicu i doktorka je rekla: "Molim vas, dovedite mi roditelje, šta ovo radite, gde dete od dva meseca sme da ima cipelice i da mu se noge ovako klate". Ja sam sa dvadeset godina bila na nivou današnje devojčice od jedanaestgodina, infantila toliko. Mi smo se kao deca zavoleli, kao deca venčali i kao odrasli ljudi rastali, mislim na način na koji smo se rastali - ispričala je iskreno kretaorka te objasnila da li je boleo rastanak:

SVI SU BILI PROTIV NAS Verica Rakoćević progovorila o prvom mužu i odnosu sa ćerkom Elenom

Foto: Blic tv printskrin

 

- Pa svaki rastanak boli, ali je uvek bolji dobar rastanak od lošeg zajedničkog ostajanja. Uvek. Tako da kada sam se zaljubila u drugogo muža, to je prosto bilo tako. To su svi bili protiv nas, jer su klasne razlike bile velike, da ne detaljišem o tome, ali mi smo se zaljubili, venčali... - ispirčala je Verica koja je istakla da je oduvek prednost davala svojim osećanjima bez obzira na mišljenja drugih.

- Uvek tako radim, e sad to je riziki, Ili sami udarite u zid ili poletite, ali opet poletite sami. Tu je dvoje divne dece, iz tog braka, Milena i Milorad i to je trajalo jedan period. Mene je moj posao mnogo, to je za dublju psihoanalizu... Mi smo krenuli istim stepenicama, a onda su jedne stepenice odjurile gore, a druge su se sporije kretale čak možda i malo zastale - priznala je Verica i ond aobjasnila da su razliek počele da smetaju:

- To su sve razlike koje su posledica mog izbora. Ja idem srcem nerazmišljajući ma koliko godina da imam, a onda se upravo taj model koji ja imam prenešen iz svog detinjstva ne događa u mom životu ne događa mi se model oca, ali ja onda preuzimam model mame. Zaista sam jako srećna sa svojom deco, zadovoljna i presrećna i nekako Milena je daleko, ovi su u Beogradu, pa sam onda u svakodnevnoj telefonskoj vezi sa njom. Smejali su joj se brat i sestra što je na ruci istetovirala "ja volim moju mamu" i ja mislim da ništa lepše ne može da vam se desi...

ZAVRŠIO U BOLNICI Glumac Stefan Buzurović zabrinuo fanove, poručio: Čuvajte zdravlje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading