NAPRAVILE OPŠTU POMETNJU Tea Tairović izašla sa majkom, a svi je pitaju samo jedno: Je l' ti to drugarica? (FOTO)
Printscreen

Pevačica Tea Tairović je podigla prašinu svojim pojavljivanjem na jednoj prestoničkoj reviji, kako zbog izazovnog stajlinga, tako i zbog majke koja joj je pravila društvo.

Naime, Tea se pojavila u kožnim pantalonama i sakou, ispod kog su se jasno videle njene bujne grudi, a u crnom se, takođe, pojavila i njena majka.

Printscreen

 

Kako veoma brižljivo vodi računa o fizičkom izgledu, za koji su, pored redovnih vežbi i nege, zaslužne i posete klinikama estetske hirurgije, mnogi su šaljivo dobacivali Tairovićevoj da je sa sobom povela sestru na reviju.

Podsetimo, pevačica je nedavno napravila haos u jednoj emisiji upravo zbog pitanja vezanog za majku. Tei je tada zasmetalo pitanje: "Da li je tačno da nemaš svoje ja jer si pod velikim uticajem svoje majke?".

Printscreen

 

- Odakle ti hrabrosti da me to pitaš? Ovo je uvredljivo i za mene i moju majku - rekla je Tea nakon što se povratila od šoka kada je čula pitanje.

Printscreen

 

Voditeljka je potom objasnila da je postavila to pitanje jer je Tea "jedna od retkih devojaka koja u intervjuima priznaje da se oko svega konsultuje sa majkom" i da se ona sama kaje što nije poslušala svoju majku kada joj je davala savete, nakon čega se intervju nastavio.

SVU SREĆU TI ŽELIM, ŠTO DALJE OD MENE! Barbara Bobak poslala jasnu poruku Darku Laziću

Komentari (0)

Loading