SVU SREĆU TI ŽELIM, ŠTO DALJE OD MENE! Barbara Bobak poslala jasnu poruku Darku Laziću
Vladimir Marković

Folk pevačica Barbara Bobak gostovala je u emisiji "Amidži šou", a tom prilikom je progovorila o odnosu sa bivšim dečkom Darkom Lazićem.

Naime, pevačica se osvrnula na svoju vezu sa Lazićem o kojoj je cela javnost brujila i iznela do sada nepoznate detalje javnosti.

Na konstataciju voditelja da se nisu videli od njihovog raskida i pitanje da li je nakon ljubavnog kraha potražila stručnu pomoć, Barbara je otvoreno priznala:

Printscreen

 

- Potražila sam stručnu pomoć pre raskida, ako ćeš iskreno (smeh). Zbog svega toga mi se život iz korena promenio naglo. Ja sam neko ko je vodio neki jako "optimalan" život, a kada ti se desi tako nešto, takav bum, kada ti se sve totalno okrene. Da bi se snašao u svemu tome i ne bi sebe izgubio, ti moraš. Mislim, ne moraš, ali ja sam morala - priznala je Barbara.

Ipak, istakla je da nije na psihoterapije išla isključivo i samo zbog Darka.

- Naravno da sam ja na tim psihoterapijama razgovarala i o tome, kao i o stvarima koje se dešavaju meni u životu, ali nisam sad striktno zbog njega.

Foto: privatna arhiva

 

Iznenadna popularnost i lupa javnosti teško joj je pala.

- Nije lako nositi se s tim, meni nije. Nisam imala od koga da primim neki savet. Niti se družim sa nekim sa estrade, niti poznajem bilo koga - priznala je pevačica, koja sa bivšim dečkom nema nikakav kontakt.

- Nismo ni u kakvim odnosima, niti ima potrebe. Ne vezuje nas ništa, zašto bih morala da imam bilo kakav vid kontakta, odnosa sa njim? Nisam neko ko će biti prijatelj sa bivšim, svu sreću ti želim, što dalje od mene.

Printscreen

 

Podsetimo, pevač Darko Lazić i njegova devojka Katarina ozvaničili su vezu posle nekoliko meseci, a nedavno je sve frapirao kada je otkrio da je sve bivše partnerke varao s njom.

VELIKO PRIZNANJE Selma Bajrami ogolila dušu, pa otkrila zbog čega se povukla sa javne scene

Komentari (0)

Loading