TAJ MOMENAT ME JE POREMETIO Nakon afere sa oženjenim kolegom Gabrijela je otišla iz Srbije, a sada je otkrila šta je radila u Sofiji ima i želje
Promo

 Gabrijela Pejčev  proslavila se učešćem na "Farmi" gde je bila za oženjenim kolegom, a nakon skandala ona se povukla iz javnosti.

Sada je pevačica otkrila da je apsolvent na državnom fakultetu, te je objasnila kakvi su joj planovi za dalju karijeru.

- Upisala sam jezik i književnost, studirala sam u Sofiji i taj momenat kada sam se preselila ovde malo me je poremetio. Kreneš da živiš u drugom gradu, malo i zaboraviš jezik. Ostalo mi je par ispita i trebaće mi malo više vremena da ih spremim, moj mozak ne radi. Imam veliku želju da sve to završim- priznala je pevačica.

-Imam opciju da završim faks ovde ali mi je žao da to uradim, jer je fakultet u Sofiji jako cenjen. Kada bih se prebacila ovde imam osećaj da bih upropastila sve godine studiranja. Tamo sam počela i za to mesto me vezuju prelepe godine, studiranje i prijatelji - objasnila je Gabrijela.

TAJ MOMENAT ME JE POREMETIO Nakon afere sa oženjenim kolegom Gabrijela je otišla iz Srbije, a sada je otkrila šta je radila u Sofiji ima i želje

Promo

 

Ne kažu slučajno da život u srpskoj prestonici ima posebnu draži, ali i da se nigde nisu proveli kao u Beogradu. 

-Mnogo se razlikuje život tamo i ovde, ovde je lepše. Taj period studiranja ima svoje čari, da sam ovde studirala mislim da mi ne bi bilo tako lepo. U Sofiji imam rodbinu i prijatelje, ali u Beogradu je toplije i lepše. Tamo su ljudi od danas do sutra samo da je veselo, kao da nemaju nikakve probleme. Ipak sam se u Beogradu više pronašla. Nedavno je drugarica bila u Sofiji i kaže kako smo mi živele tamo, uopšte mi nije jasno, koja depresija! Svako ko dođe ovde bude oduševljen– tvrdi pevačica.

PONOVO STAJE NA LUDI KAMEN Evo kada će se Jovana Jeremić ponovo udati

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading