AKO MI SE DETE BUDE BAVILO BOKSOM, ZNAĆU KAKO JE CECI Veljko otkrio da mu je drago što sin nije gledao kako ga tuku
Printscreen

Sin Svetlane Cece Ražnatović postao je državni prvak u boksu, a meč koji nije bio lak pratila je i njegova majka , sestra Anastasija, supruga Bogdana, ali i sin Željko.

Ražnatović priznaje da ne zna kako je njegovoj majci kada prati njegov boks meč, ali i da mu je ogromnu motivaciju dao sin Željko.

Veljko Ražnatoić

Pr tim Veljka Ražnatovića

 

Veljko je ovog jutra u emisiji "Novo jutro" na televiziji Pink komentarisao svoju pobedu, a najpre je odgovorio na pitanje da li mašta o meču sa legendarnim Majk Tajsonom:

-Tajson ima 60 godina, on je legenda boksa, apsurdno je komentarisati njega i ideju za meč sa njim- kazao je Veljko koji se osvrnuo na to što je njegov sin Željko navijao za njega:

- Željko je vikao:"Tata je pobedio!", raznežio me je i dao mi još veću motivaciju, a ne da gleda kako tatu neko tuče- kazao je Ražnatović.

AKO MI SE DETE BUDE BAVILO BOKSOM, ZNAĆU KAKO JE CECI Veljko otkrio da mu je drago što sin nije gledao kako ga tuku

Printsc Pink

 

Na pitanje šta misli o tome koliko Ceci teško padaju njegovi mečevi, mladi bokser je i na ovo pitanje imao spreman odgovor:

- Ako mi se dete bude bavilo boksom, onda ću znati da vam odgovorim kako je Ceci, sigurno da joj nije prijatno, verovatno je lakše ne gledati uživo- istakao je Ražnatović koji je otkrio i svoje planove:

- Odmaram do mog rođendana, pa krećemo opet sa jakim treningom od sredine decembra. 
Plan je osvojiti jednu od četiri svetskih, to bi bio veliki uspeh za mene i mog menadžera! - 
zaključio je Veljko.

NOVA LJUBAV PUNA SKANDALA Ovo su svi momci Milice Dabović

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading