OVO U ŽIVOTU NISAM DOŽIVELA Anastasija prisustvovala privođenju manijaka koji je uhodi: Pretio je da će me kidnapovati
E stock

Anastasija Ražnatović  doživela je veliki stres i neprijatnost pošto je na jednoj gala proslavi iza sebe videla muškarca koji ju je mesecima uhodio, pa joj i pretio kidnapovanjem.

U emisji „Ceca šou",  prikazano je i kako je nepoznata osoba brzom reakcijom policije uhapšena. 

Promo

 

- Tek me je stvarno stigao strah kada sam ga videla na proslavi. Shvatila sam da situacija nije nimalo naivna i da je čovek veoma opasan i opsednut. On ne preza ni od čega. Kada sam shvatila da je iza mene videla sam da situacija nije naivna i nisam znala šta hoće da mi uradi - pričala je Anastasija. 

Pevačicin prijatelj je prijavio slučaj policiji.

- Drugaricu progoni manijak već neko vreme. Pojavljuje se svuda gde se ona nađe. Ceo slučaj je prijavila, međutim on i dalje nastavlja da je proganja -rekao je on.

- Shvatila sam da je situacija ozbiljna kada sam počela da dobijam pretnje i eksplicitne snimke tog čoveka. Počeo je da dolazi ispred moje kuće, da mi šalje slike da je ispred moje kuće. U svojim porukama je navodio da bi me kidnapovao, plašila sam se da će mi nauditi - žalila se ona, koja ranije nikad ništa slično nije doživela.

Promo

 

- Znam da nije normalan i znam šta mi šalje. Je l' moguće da se ovo dešava, oni njega privode... Ovo u životu nisam doživela - prokomentarisala je pošto je videla da ga odvode. 

Pevačica Ceca objasnila je u jednom trenutku emisije kako je ovaj momak već nekoliko puta hapšen, ali da bez načinjenog dela nije mogao da bude i zadržan. Svakako, ističe da je ovo ogromna neprijatnost i da, kao i svaka majka, razume zašto joj se naslednica plaši. 

ČETVRTA SREĆA, DA! Nataša Bekvalac se ponovo udaje,a evo ko je pevačicin izabranik (FOTO)

Komentari (0)

Loading