OVO U ŽIVOTU NISAM DOŽIVELA Anastasija prisustvovala privođenju manijaka koji je uhodi: Pretio je da će me kidnapovati
E stock

Anastasija Ražnatović  doživela je veliki stres i neprijatnost pošto je na jednoj gala proslavi iza sebe videla muškarca koji ju je mesecima uhodio, pa joj i pretio kidnapovanjem.

U emisji „Ceca šou",  prikazano je i kako je nepoznata osoba brzom reakcijom policije uhapšena. 

OVO U ŽIVOTU NISAM DOŽIVELA Anastasija prisustvovala privođenju manijaka koji je uhodi: Pretio je da će me kidnapovati

Promo

 

- Tek me je stvarno stigao strah kada sam ga videla na proslavi. Shvatila sam da situacija nije nimalo naivna i da je čovek veoma opasan i opsednut. On ne preza ni od čega. Kada sam shvatila da je iza mene videla sam da situacija nije naivna i nisam znala šta hoće da mi uradi - pričala je Anastasija. 

Pevačicin prijatelj je prijavio slučaj policiji.

- Drugaricu progoni manijak već neko vreme. Pojavljuje se svuda gde se ona nađe. Ceo slučaj je prijavila, međutim on i dalje nastavlja da je proganja -rekao je on.

- Shvatila sam da je situacija ozbiljna kada sam počela da dobijam pretnje i eksplicitne snimke tog čoveka. Počeo je da dolazi ispred moje kuće, da mi šalje slike da je ispred moje kuće. U svojim porukama je navodio da bi me kidnapovao, plašila sam se da će mi nauditi - žalila se ona, koja ranije nikad ništa slično nije doživela.

Ceca

Promo

 

- Znam da nije normalan i znam šta mi šalje. Je l' moguće da se ovo dešava, oni njega privode... Ovo u životu nisam doživela - prokomentarisala je pošto je videla da ga odvode. 

Pevačica Ceca objasnila je u jednom trenutku emisije kako je ovaj momak već nekoliko puta hapšen, ali da bez načinjenog dela nije mogao da bude i zadržan. Svakako, ističe da je ovo ogromna neprijatnost i da, kao i svaka majka, razume zašto joj se naslednica plaši. 

ČETVRTA SREĆA, DA! Nataša Bekvalac se ponovo udaje,a evo ko je pevačicin izabranik (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading