OVAKO JE TADA IZGLEDALA Marija Mikić je bila učesnica poznatog muzičkog takmičenja (FOTO)
Promo

Marija Mikić je danas jedna od popularnijih pevačica na našoj estradnoj sceni, a karijeru je gradila temeljno i polako. Međutim, malo je onih koji znaju da se ona oprobala i u muzičkom takmičenju!

U pitanju je nekada popularni "Prvi glas Srbije", na koji se Marija nije čak ni sama prijavila. Naime, nekoliko njenih školskih prijatelja i nju prijavio je drug, sa kojim su imali bend.

Promo

 

Pevačica je otkrila po čemu pamti taj period, da li bi se danas prijavila za neko takmičenje da već nije poznata, ali i da li bi podržala svog verenika u ovakvom formatu, da izrazi želju za tim.

- Najupečatljiviji momenat je bio kada sam propala kroz rupu (smeh). Imala sam osećaj da ću da ispadnem jer sam bila najneiskusnija, oni su prepoznali moj talenat i boju glasa, ali ja tada nisam bila spremna na to u životu. I na probama sam tražila da propadam kroz rupu, da bih znala šta me čeka (smeh). Mnogo je čudno kada izgubiš tlo pod nogama - kaže Marija.

Printscreen

 

Pevačica ističe da se danas ne bi prijavila da bude učesnik muzičkog takmičenja, te smatra da je donela pravu odluku što je svoju karijeru počela u nekim zrelijim godinama.

Printscreen

 

- Ne bih nikad. Mislim da je to dobra stvar za mlade ljude, da možda naprave karijeru, ljudi čuju za njih, da se afirmišu, ali ja iz ove perspektive ne bih nikad. Naravno da karijera možda treba da počne da se gradi sa 19, 20 godina, ali meni je mnogo pomoglo što sam počela sa tim svim tek kad sam sazrela, jer sam tada znala šta hoću, a šta ne - kaže ona za 24sedam i nastavlja:

Printscreen

 

- Mislim da može da bude vrlo problematično kada si klinac, ne znaš šta hoćeš, juriš popularnost i da neko vidi i čuje tvoj talenat, pa možda kreneš nekim putem kojim nije trebalo. Postoje razna takmičenja, čak i za decu gde ne znaš još ni ko si, a ni šta želiš. 

SAMI SEBE ZLOSTAVLJAMO NAJVIŠE Progovorila bivša Petra Graša: Bila sam mlada

Komentari (0)

Loading