MARIJA SA ĆERKICOM U STUDIJU Porodila se pre tri meseca, ponovo je u drugom stanju, a sada je pokazala kako provodi trudničke dane (FOTO)
Printscreen

Marija Mikić pre tri meseca na svet je donela ćerku Đurđu, a sada je pokazala kako provodi vreme sa naslednicom.

Marija je dokazala da joj ponovna trudnoća i majčinstvo prijaju, te je pratiocima pokazala da je inspirisana za nove pesme.

Naime, Marije je odlučila da svoju naslednicu sa tri meseca prvi put odvede u muzički studio. Ona je pesmu snimala držeći malu Đurđu sve vreme u rukama.

- Danas sam sa mamom prvi put bila u studiju i pevale nove pesmice za naše drugare. Ljudiii koliko je ovo preslatko! – poručila je Mikićeva.

MARIJA SA ĆERKICOM U STUDIJU Porodila se pre tri meseca, ponovo je u drugom stanju, a sada je pokazala kako provodi trudničke dane (FOTO)

Printscreen

 

„Jao Bože, divne ste!“, „Ovo je nešto najslađe“, „Đurđa mala pevačica“, „Predivne ste“, „Pevaće i ona jednog dana sigurno“, samo su neke od reakcija koje je izazvala fotografijama iz studija.

Podsetimo, pre nekoliko dana Marija Mikić je otkrila da je ponovo u drugom stanju i da se oseća sjajno, a na pitanje kog je pola beba jasno poručila:

-Postoji jedna osoba koja već zna, ali nama je bitno da je sve u redu kada stigne moj prenatalni test, kao što i jeste! A saznaćemo kada uspemo da se organizujemo od svih obaveza. Iskreno, ne žurim nigde i uživam! Malo mi je i zanimljivo da sam u neizvesnosti- rekla je ona tada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading