USRED KONCERTA SOVILJ GLUMIO LUKASA Evo kako je publika u Sarajevu reagovala kada je čula da će biti deo filma (VIDEO)
Foto: Massnori Josida

Tokom koncerta u prepunoj sarajevskoj „Zetri“, Aca Lukas je sarajevskoj publici, u saradnji sa Sašom Mirkovićem i Hype produkcijom, priredio isto iznenađenje kao i publici u beogradskoj Štark Areni. A to je da postanu deo velikog projekta – filma i serije „Kafana na Balkanu“.

Naime, Lukas je pred punom “Štark Arenom” održao koncert za pamćenje, a ono zbog čega njegova publika sigurno neće zaboraviti ovaj spektakl je i to što će se svi oni naći u filmu o ovom pevaču.

USRED KONCERTA SOVILJ GLUMIO LUKASA Evo kako je publika u Sarajevu reagovala kada je čula da će biti deo filma (VIDEO)

Hype

 

Usred koncerta Aca Lukas je najavio glumca Mladena Sovilja, rediteljku “Kafane na Balkanu” i celokupnu ekipu, kada su izašli snimli su scene za film.

-Sada bih vas zamolio da radite neke stvari po mojim instrukcijama. Sada će na binu izaći glumac Mladen Sovilj i ekipa filma, evo i direktorke režije… Oni će snimiti scene za film “Kafana na Balkanu”. U filmu se ja ne zovem Aca, već Peđa. Ajmo glasno:"’Peđa, Peđa..."- rekao je Aca fanovima koji su ga poslušali. 

Ovo će biti prvi put publika na filmu biti prava, a ne sastavljena od statista.

Istu scenu, Lukas je ponovio i u Sarajevu, a publika je s oduševljenjem, isto kao i beogradska, dočekala njegovu molbu, tako da će i oni postati deo velikog projekta Hype produkcije koji se s nestrpljenjem očekuje i već uveliko radi.

„ZETRA“ JE PROKLJUČALA, 12.000 LJUDI JE U TRANSU Lukas pokorio Sarajevo samo jednom rečenicom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading