MARIJA I JOVANA U GRADU VEČNE LJUBAVI Pevačice otputovale zajedno, a evo šta rade u Veroni
Printscreen

Pevačice Marija Šerifović i Jovana Pajić, koje su inače bliske prijateljice, posetile su čuveni "grad večne ljubavi".

One su navodno za vreme boravka u Veroni posetile obližnji autlet centar odakle su izašle sa punim kesama skupocenih krpica.

- Marija je bila svojim džipom. Parkirale su se i krenule u obilazak radnji. Ulazile su uglavnom u objekte poznatih brendova. Jovana je isprobavala krpice koje Šerifovićevu i ne zanimaju, ali joj je i te kako pomagala u odabiru garderobe, obuće i tašnica. Marija je uglavnom snosila troškove, čak je i kese nosila. Trudile su se da prođu neopaženo i da ne skreću pažnju na sebe. U šoping centar su stigle posle podne, a napustile su ga nešto posle devetnaest časova - tvrdi izvor za "Kurir".

MARIJA I JOVANA U GRADU VEČNE LJUBAVI Pevačice otputovale zajedno, a evo šta rade u Veroni

Printscreen

 

Inače, njih dve su postale bliske pre nekoliko godina. Od tada vrlo često provode vreme zajedno. Uživaju u zajedničkim putovanjima, večerama i druženju. Pobednica Evrosonga je čak na svojoj rođendanskoj zabavi okupila najuži krug ljudi, a među njima je bila i Pajićeva.

Nakon što su mediji počeli da izveštavaju o njihovom učestalom druženju, njih dve su prestale da na društvenim mrežama objavljuju fotografije s putovanja. Marija je sa ovog puta u Italiju postavila samo fotografiju kako šopinguje, ali nije označila Jovanu da su bile zajedno, što je doskoro uredno radila.

Interesantno je i to da je Marija na svom koncertu u martu pomenula Jovanin razvod od Saše Tropika, s obzirom na to da se spekulisalo da je upravo ona kriva za njihov rastanak.

SAMOJ SEBI SI LUPILA ETIKETU, NEMOJ DA KUKAŠ Nakon fotki za Only fans Milica pokazala poruke koje dobija

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading