NJIHOV RAZVOD ŠOKIRAO JE JAVNOST Pravi razlog isplivao na videlo, Lazar Ristovski progovorio
Profimedia

Početkom godine doznalo se za razvod Lazara i Danice Ristovski, a malo je reći da je čitava javnost tim povodom ostala u šoku. Najpre zato što je glumački par živeo u slozi gotovo do samog kraja, izrodio decu, dobio unuke, a osobe bliske umetnicima posvedočiće da su jedno drugome oduvek bili najveća podrška i osobe od poverenja. Niko se nije nadao da će nakon četiri decenije supružnici prestati da se vole i da će to toliko jako odjeknuti javnom scenom.

Više od osam meseci prošlo je od zvaničnog saopštenja na pomenutu temu, a razvod Lazara i Danice Ristovski još uvek je u žiži najvećeg medijskog interesovanja. Uprko tome što su bivši supružnici probali u par navrata da objasne razloge udaljavanja i neizbežne odluke, koja je najviše šokirala njihove sinove Petra i Jovana, mediji se nisu zadovoljavali tim objašnjenjima, smatrajući ih nedovoljno kompletnim. Verovalo se da Lazar i Danica još nešto kriju, a onda je u etar pušten intervju dramskog umetnika u kojem je on posredno objasnio šta je zapravo bila začkoljica i okidač koji je doveo do odluke o razvodu.

- Neke žrtve moraju da se plaćaju, to što me mnogi ne vole, što mnogi misle da sam grub, da nisam nežan. Ali to je prosto put kojim se ide sve ostalo je "Psi laju, vetar nosi". Ja kad bih se obazirao na sve pse koji laju oko mene i šutao ih nogama okolo izgubio vreme na tim psima, izgubio bi cilj - kazao je umetnik, a vrlo lako je bilo doneti zaključak i ovu njegovu izjavu uvezati sa Danicom.

BIO JE STRAH I TREPET Knele je samo uzeo auto Suzane Mančić, a ove veze je imao sa estradom

Komentari (1)

Loading