Anastasija
Foto: Printscreen/Foto: ATA Images

Bokser Veljko Ražnatović  imao je jedan od najvažnijih mečeva u svojoj karijeri, a sa tribina su mu podršku pružale majka Ceca Ražnatović, supruga Bogdana i sin Željko, kao i sestra Anastasija koja je istakla da joj je jako teško pred svaku bratovu borbu.

Pevačica je velika podrška sportisti i često dolazi na njegove mečeve gde navija, ali kako i sama kaže, nije joj uvek prijatno.

Veljko Ražnatoić

Pr tim Veljka Ražnatovića

 

- Presrećni smo što je pobedio i to na kakav način. Sigurna sam da mu znači moja podrška, jer znam koliko meni znači njegova. Mi se podržavamo ceo život i podržavaćemo se. Mi smo kao jedno. Kao da smo blizanci, toliko smo vezani, toliko se osećamo i volimo jedno drugo - počela je Anastasija  i otkrila koliko je nervozna pred svaku njegovu borbu, baš kao i njena trudna snaja Bogdana.

- Tek pred meč sam osetila neku tenziju i nervozu i kad je počelo, onda je bilo sve gore i gore, i onda pred kraj se smanjivalo.Bogdana se isto nervirala, šta će, takav je sport - kaže ona i otkriva da njen brat ima ritual pred svaki meč.

- Ima ritual da mu Bogdana ljubi ruke. To je obavezno.

KAO DA SMO BLIZANCI Anastasija Ražnatović progovorila o bratu Veljku

Foto: Blic tv printskrin

 

Anastasija će za nekoliko meseci postati tetka po drugi put, ali kako kaže, misli da se Veljko i Bogdana tu neće zaustaviti kada su deca u pitanju.

- On je uvek pričao da želi puno dece. Najmanje petoro - priznaje pevačica koja je otkrila da bratanca Željka ne bi volela da vidi u ovom sportu.

- Ne bih volela da se on bavi ovime. Dovoljno mi je stresa što mi je brat u ovom sportu. Pre bih volela da se Željko bavi, na primer, fudbalom. To je mirnije i lepše za gledanje.

KAO DA SMO BLIZANCI Anastasija Ražnatović progovorila o bratu Veljku

Pr tim Veljka Ražnatovića

 

Ipak, kako i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj, u poziciji koju ima, ima dosta duela, Anastasija priznaje da joj ni to nije prijatno.

- Jeste i za to se nerviram, ali na drugačiji način. Ovde se ipak udaraju u glavu - kaže ona za Telegraf.

DOBILA BATINE U EMISIJI Ona je slavnoj glumici otela muža, a evo šta danas radi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading