DEŠAVALO SE DA 20 DANA NE IZAĐEM IZ KUĆE Zorana Pavić iskreno o problemu koji je imala
Foto: TV Pink/printscreen

 U emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" Zorana je otkrila kroz šta je sve prošla u životu ali i koliko su joj prijatelji značili.

- Znate kako, ja sam gospodu toliko zahvalna na prijateljima zato što, ako mi je možda i uskratio neke stvari, nazovimo to stvarima, verovatno sa određenim razlogom, ali kada su prijatelji u pitanju, to je jedno bogatstvo. Toliko divnih ljudi imam u svom životu da sam ponosna i zahvalna Bogu - istakla je pavačica Zorana Pavić i objasnila kroz kakav je period te 2009. godine prošla.

Foto: TV Pink/printscreen

 

- To je bio jedan period koji se zvao "kako se kalio čelik". Dešavalo se da 20 dana ne izađem iz kuće ili stavim periku i idem na neku terapiju i slično. U društvu volim da budem, kako bih vam rekla, da ne mračim, nazovimo to onako žargonski i da budem radost ljudima koje volim, da li je to porodica da li su to prijatelji, saradnici. Naravno, tu su i konstruktivni razgovori sa prijateljima koji su najintimniji i najbliži duši, ali generalno ako su druženja ne bih da mračim i to ja vidim sama sa sobom kako ću i šta ću. Imam čak i kritiku na sopstveni račun u poslednje vreme da mi je malo možda dotrajala baterija da se češće iznerviram nego što bih inače, tako da moram te baterije nekada malo i da promenim da bih funkcionisala, ali ne volim da budem nervozna i to neko svoje nezadovoljstvo, gledam da rešavam sama sa sobom ili sa najbližim bićima, da ne ugrožavam nikoga. Ispadam kao neki umprofor i mir u svetu, ali mislim da je sebično ako neko svojim lošim rapoloženjem utiče na raspoloženje drugih. Taj period... trudim se da ga zaboravim, ima ona pesma, "pamtim samo lepe stvari", mislim da je Gabi Novak, a ovo, trudim se da proživljavam, a vi ćete kao profesionalac, znam da ćete se složiti sa mnom, jedan moj prijatelj je rekao, sve što nam se dešava brusi nas. Sve nevolje doživljavam kao neka iskušenja, neke lekcije, streseš prašinu i ideš dalje... - ispričala je Zorana.

TV Prva printsc

 

- Ne mislim da je sramota biti bolestan nego nisam od tih koji bi to delili javno. Neko će reći šalješ podršku, kakvu podršku kad tebi mnogo nije dobro. Tad čovek želi da bude sam sa sobom, da ga niko ne vidi, da je negde šćućuren. Nemam ništa protiv onih koji to dele sa javnošću, to je svačije pravo, ali to nije moj izbor - ispričala je Zorana i dodala:

- Meni je ta moja bolest, koja je iza mene, Bogu hvala, donela i mnoge finansijske nepogode. Zato sam otišla i u jedan rijaliti. Nije mi to baš bila želja i nisam sebe videla tamo, ali sam mislila ako je to rešenje, čestito ću da se ponašam, kako znam ponašaću se, kao što je i bilo. Nisam rešila taj problem, otišla sam tamo, i mirna mi savest. Prosto nisam sedela skrštenih ruku, ali mi je mnogo finansijskih problema donelo jedno breme sa kojim se moram priznati i dan danas nosim. To je jedna stena koju nosim. To što sam ja vedrog duha i što sam, kažu ličnost i to što umem da nosim i što sam u šinama što mi je najvažnije da ostanem u šinama da bih se i sa tim izborila, to je već sada druga stvar, ali to breme još uvek postoji, nažalost.

TO JE JEDNA RANA, JEDAN OZBILJAN OŽILJAK Potresna ispovest Zorane Pavić., kroz suze progovorila o ljubavi

Komentari (1)

Loading
Dejana

11.11.2022 01:03

Divna osoba! Redak karakter! Sve najbolje joj zelim!