TO JE JEDNA RANA, JEDAN OZBILJAN OŽILJAK Potresna ispovest Zorane Pavić, kroz suze progovorila o ljubavi
Kristijana Ćaćić

Pevačica Zorana Pavić nije od onih ličnosti sa naše javne scene koji svoju intimu iznose i otkrivaju svima. O njenim partnerima se gotovo ništa ne zna, a sada je kroz suze iskreno ispričala momente iz svojih ljubavnih veza.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Evo nešto što ću prvi put u svom životu reći, al ja sam zaljubljena u ljubav. Mislim da, iskreno vam kažem, da ću umreti željna ljubavi. Ali, ne u smislu da je nisam dobila, ne, zaista sam bila voljena. Ja nisam kalkulant, nisam neko ko ulazi u nešto i razmišlja o posledicama, mene to uopšte ne zanima, mene zanima dok sam ovde da doživim ljubav. Zato kažem da sam zaljubljena u ljubav. I da se ponovo rodim, ja bih ta dva čoveka ponovo volela. Samo što ne mislim da su se baš ponašali viteški, ne muški, šta znači muški, viteški i ljudski, zato što smo se razišli tako da su oni nestali, kao fantomi. A ja sam, iako sam blizanac u horoskopu, pa bi se reklo da sam tako lepršava, ja to sve jesam, ali ja sam jedno duboko emotivno biće koje kada bi mi neko ponudio operaciju šta da amputiram, ja bih amputirala svoje semocije, da ih smanjim malo, zato što je to u mom slučaju stvarno pojačano - ispričala je iskreno Zorana Pavić kroz suze.

Foto: TV Pink/printscreen

 

Slavica Đukić Dejanović je Zorani rekla da upravo zbog toga verovatno ima prema sebi odnos koji ima...

- Kada jedan čovek voli i pritom sa druge strane nema samo ženu koja mu je želja koja mu je ljubav nego ima prijatelja, čoveka, a pritom se bavi zanimanjem gde moraš da budeš tako na visini zadatka, da budeš spreman, zašto takav čovek nestane kao fantom, zašto nema petlju? Malo više sam analitična, volim sve da stavim u određene foldere, zašto taj čovek to nije uradio na lepši način, šta znači samo nestati iz nečijeg života? Zašto se to tako radi, a pritom je neko ko je u svojoj profesiji ko je veoma cenjen - ispričala je Zorana i dodala:

TV Prva printsc

 

- Reći ću vam iskreno, to je jedna rana, jedan ozbiljan ožiljak. Ja nemam strah od rastanka, ceo život se rastajem i plačem, ali uglavnom plačem sama... Mislim da je privilegija ove emisije i mog poverenja, da to sve tako pustim... To je jedan ozbiljan ožiljak kog bih volela nekako da se rešim. Zato sam i naglasila, to nije bila jedna trivijalna muško-ženska povezanost nego su to bili ljudi koji su se voleli i poštovali.

POTRESNO PISMO ĆERKE MERIME NJEGOMIR: U pokušaju da budem kao ti, nisam ti!

Komentari (0)

Loading