NAJVEĆA PODRŠKA Ceca, Anastasija i Bogdana pratile Veljkov meč, na borbu došao i naslednik Željko (FOTO)
Pr tim Veljka Ražnatovića

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u više navrata je isticala koliko podržava svoju decu, Anastasiju i Veljka,a sada je pevačica to još jednom dokazala. 

Naime, Ceca, Anastasija otišle su sa snajkom Bogdanom na bokserski meč, kako bi podržale Veljka koji se takmičio. Tom prilikom, one su sa sobom povele i malog Željka, kako bi u prvim redovima bodrio svog oca. 

On je posle velike borbe tehničkim nokautom nokautirao Gorana Babića u sedmoj rundi i tako je srpskom bokseru koji živi u Švedskoj naneo prvi poraz u karijeri u njegovoj devetoj borbi.

Sve su pomno posmatrali njegovi najbliži članovi porodice i žustro navijali. Emotivna scena desila se nakon završetka meča kada je Ceca prišla unuku Željku koji je bio u rukama svog deke Bogdana Rodića i donela mu pobednički pojas koji je osvojio njegov otac Veljko. 

Inače, Ražnatovićke su na meč stigle u velikom stilu. Ceca je ponela bež odelo i dugu crnu štiklu, Anastasija je bila u teksasu što je iskombinovala sa zelenom torbom i cipelama, dok je Veljkova trudna izabranica Bogdana bila u kožnim braon čizmama preko kolena i kožni braon mantil. Nema sumnje da su privukle najveću pažnju na meču u Ubu.

Nakon meča usledilo je grljenje sa najbližima, a ponosni tata pobedu je proslavio sa sinom u naručju!

BILA JE NEUKROTIVA, TAKO JE I ZAVRŠILA Željko Šašić šokirao izjavom o Kseniji Pajčin: Nije joj bilo lako sa samom sobom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading