SRBIJA IMA NOVOG ŠAMPIONA Veljko Ražnatović savladao Babića i seo na tron
Pr Tiger team

 

Uspeo je Veljko Ražnatović da ostvari pobedu u najvećoj borbi dosadašnje karijere! Najbolji kruzeraš je na Ubu na Memorijalu prof. dr Miroslavu Popoviću u borbi za šampionski pojas savladao Gorana Babića i postao prvak Srbije u boksu! 

Nastavio je Ražnatović sa sjajnim borbama i upisao 14. pobedu na isto toliko mečeva u karijeri. On je posle velike borbe uspeo da nokautira Gorana Babića u sedmoj rundi i tako srpskom bokseru koji živi u Švedskoj naneo prvi poraz u devetoj borbi. 

Najavljivao je Veljko da mu je ovo možda i najteži meč u karijeri, a to se moglo videti i tokom borbe, gde je bila viđena velika bitka i žestoka razmena udaraca na obe strane. Ipak, u sedmoj rundi za Babića nije bilo spasa kada je tehničkim nokautom predao šampionski pojas Ražnatoviću. 

Uspevao je Veljko Ražnatović nekoliko puta da obori Babića, ali se momak iz Švedske dizao i nastavljao borbu. Posledice prave "tuče" bile su vidljive na oba borca, ali je jedan udarac presudio čitav meč. Sin Svetlane Cece Ražnatović patosirao je rivala, Babić je pokušao da se vrati, ali je sudija procenio da nije u stanju da nastavi borbu. 

Meč je pratila i njegova porodica, u prvim redovima su bili majka Ceca Ražnatović, sestra Anastasija, supruga Bogdana, a ovoga puta na meč je došao i njegov sin Lazar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Djoka

08.11.2022 23:30

Ajte Serbija nema tu nikakve konkurencije niti je to veliki uspeh. Biti prvak SVETA e to je već nešto. Daleko je on od toga.

Mrkač

08.11.2022 23:37

Izađi na crtu nekome gde niste namestili meč,i više nećeš biti šampion kruzeraš,već ćeš biti ono što stvarno jesi,bednik i luzeraš.