SKANDALOZNO Baka Prase urlao na Vojaža i Nućija? Isplivali svi detalji haosa
Foto: Vladimir Marković

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, godinama nije u dobrim odnosima s Mihajlom Veruovićem Vojažem.

Iako su mnogi mislili da je sukob između njih dvojice prošlost, izgleda da to nije slučaj, pa jutjuber koristi svaku priliku da provocira trepera, koji se trudi da na to ne obraća pažnju.

Foto: Alo ilustracija

 

Kako Kurir saznaje od izvora s mesta događaja, nedavno je u jednom šoping-molu u Beogradu došlo do neprijatne situacije kada je Baka sa svojim društvom sreo Vojaža, koji se tamo nalazio s kolegom i prijateljem Igorom Panićem Nućijem.

 - Bogdan je s društvom bio u autu koji po šoping-molu prevozi kupce od radnje do radnje, dok su Vojaž i Nući šetali. Kada ih je primetio, on je od vozača tražio da uključi blutut i da vozi za njima. S telefona je pustio njihovu pesmu, pa ih je tako pratio po molu i dobacivao im, urlao na njih, što je šokiralo sve posetioce koji su se u tom trenutku našli blizu njih. Svi su komentarisali da je Baka jako nekulturan i bahat. Vojaž i Nući su ga kulirali i nisu obraćali pažnju, ali kada je već postalo baš neprijatno i kada su ih neki klinci primetili, oni su ubrzanim koracima krenuli ka pokretnim stepenicama i gornjem spratu, kako ih više ne bi pratili i dobacivali im - završava  izvor.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, pre dve godine jutjuber je ismejao trepera u pesmi "Vojaž blamaž", koji je zbog toga pretrpeo javni linč, brojne uvrede, ali i pretnje.

- To je toliko uzelo maha da su mi stariji ljudi na ulici prilazili i dobacivali razne pogrdne reči. Ismevali su me. Mnogi su mi govorili da sam ružan, a na društvenim mrežama sam dobijao i poruke u kojima su mi pretili smrću - ispričao je medijima Mihajlo, koji je poručio da je s vremenom uspeo da prevaziđe tu neprijatnu situaciju, a da od Praseta nije dobio izvinjenje.

DOŽIVELA PEH Teodora Džehverović udarila jugom u zid

Komentari (0)

Loading