NIJE LJUBOMORNA NA UKI Sergej Pajić za Alo! progovorio o novoj devojci, pa priznao da li je prebloleo Unu
Printscreen

Sergej Pajić nedavno je progovorio o bivšoj devojci Uni Kablar i lošim odnosima u kojima su ostali posle raskida dvogodišnje veze, ali uspeo je da krene dalje nakon nekoliko meseci kada je uplovio u ljubavnu romansu sa atraktivnom brinetom Sandrom. 

Kako je u razgovoru za alo.rs otkrio, uz Sandru je naučio da bude svoj, a ona mu je i najveći vetar u leđa kada je reč o karijeri. 

- Ona je sjajna devojka koja me bezrezervno podržava. Savetuje me i usmerava onda kada mi nije ni do čega. Srećan sam što je imam pored sebe. Pored nje mogu da budem ono što jesam i da radim ono što me ispunjava. Među nama ne postoje problemi jer se trudimo da stojimo jedno uz drugo i razgovaram o svemu - kaže Sergej i ističe da njegovoj lepšoj polovini nije zasmetalo to što je nedavno javno uputio podršku bivšoj devojci Uni. 

NIJE LJUBOMORNA NA UKI Sergej Pajić za Alo! progovorio o novoj devojci, pa priznao da li je prebloleo Unu

Foto: Printscreen/instagram

 

- Da nisam u svojoj glavi i srcu zatvorio prošlu priču, ne bih ulazio u novu. Sandra i ja gradmo odnos na poverenju od prvog dana kako bismo uspeli da se održimo kao par. Nije mi zamerila što sam uputio podršku Uni onda kada je njena sestra pretrpela nasilje. Ona je normalna devojka koja i sama osuđuje nasilje nad slabijima. Nema tu mesta ljubomori i do sada nije pokazala nikakav izliv ljubomore kada su takve stvari u pitanju - zaključio je Pajić za alo.rs.

MILAN LAĆA RADULOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ALO!: Bežim od realnosti i plašim se smrti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading