NOVI DETALJI PREBIJANJA SESTRE UKI Q Una Kablar besna, ovo mu neće ni oprostiti ni dopustiti, planirali da uzmu dete
Printscreen

Sara H. (19), sestra tiktokerke Uki Q brutalno je pretučena od strane supruga D. H. (23). Uki je naširoko govorila o ovom slučaju, a sad je iznela nove šokantne detalje, a celo njeno obraćanje putem Instagrama pročitajte u nastavku:

Za sve koji me danima pitate vezano za Saru i celu situaciju, ona i beba su sada dobro i konačno mogu da pričam o svemu. Neko vreme nisam mogla da govorim o celom slučaju, jer je advokat smatrao da je u tom trenutku tako bilo najbolje. Takođe nisam želela da bilo ko pogrešno shvati moju odluku da ovo ide javno. Jedini razlozi zbog kojih pričam o ovome je strah od nepravde, strah generalno za moju porodicu. Podizanje svesti o nasilju nad ženama i koliko je god moguće ohrabrivanje žrtvi da se na ovakve stvari ne ćuti nikada! Rekla sam da neću stati i da me ništa neće sprečiti isto tako sam obećala da ću sve što saznam javno reći i ići do kraja. Da se javnost nije toliko digla na noge ništa ne bismo uradili njegov otac bi zataškao i ovaj kao i svaki prethodni slucaj koji su imali, a bilo ih je raznih prema tome. Hvala vam i dužna sam vam bar toliko - napisala je Uki i dodala:

NOVI DETALJI PREBIJANJA SESTRE UKI Q Una Kablar besna, ovo mu neće ni oprostiti ni dopustiti, planirali da uzmu dete

Printscreen

 

- Damjan je bio priveden kao što znate, međutim nakon nekih desetak dana je pušten, nakon što je Sara dala iziavu u Palati pravde, oni više nisu imali na osnovu čega da ga zadrže no comment na to, ali okej jer je bio u pritvoru da ne bi mogao da utiče na njenu izjavu. On je uredno nastavio da radi u tatinoj firmi. Njegova izjava je kako saznajemo glasila da je on nju u samoodbrani samo gurnuo! alo! Tukao je 40 minuta i davio, dok nije izgubila svest, kojom logikom njegov advokat koji je plaćen da ga brani odobri tako nešto, sramotno da se izjavi da je Sara zapravo ta koja je njega tukla i maltretirala… Sara koja ima 20 kilograma sa patikama otprilike, i ako imam video ispred hitne gde dotičnom ne fali diaka sa glave... Sramotno - napisala je tiktokerka i dodala:

NOVI DETALJI PREBIJANJA SESTRE UKI Q Una Kablar besna, ovo mu neće ni oprostiti ni dopustiti, planirali da uzmu dete

Printscreen

 

- Moju majku su presretala kola, kada je vozila Saru na preglede i kod advokata marka BMW crn zatamliena stakla, nažalost tablice ne znamo jer im da'l od straha ili šoka nije palo na pamet da pokušaju da slikaju ili zapišu. Takođe su oko kuće kružila neka crna kola, gde nam je jedan čovek savetovao da se postave kamere govoreći nam da poznaje ljude koji budu plaćeni za takve stvari sa svrhom da zaplaše nekoga. Takođe smo došli do informacije da Hadžići žele da promene već postavljenog sudiju i da zahtevaju da bude isti sudija, koji im je već ranije sudio pretpostavljamo kog poznaju lično - poručuje Uki Q.

PLENILA JE LEPOTOM, PA NESTALA Glumica iz filma Leptirica se izgubila sa javne scene iz ovog razloga, pa umrla zaboravljena

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading