TO JE POSEBAN IZAZOV Danica Maksimović sarađuje sa sinom na novom filmu: Zahtevam je, strog i precizan
Foto: ATA Images

Danica Maksimović uverila se koliko je teško sarađivati sa članovima porodice.

Nju je sin Miloš, inače reditelj po zanimanju, angažovao za jednu ulogu. 

-Sada je on moj reditelj, a ja sam njegova glumica. Mi smo saradnici. Poseban je izazov raditi sa njm jer je veoma zahtevan, strog i precizan, a ja hoću da odgovorim na svaki njegov zahtev. Radila sam sa Dejanom Mijačem, Egonom Savinom i sa brojnim slovenskim rediteljima, al ovo je nešto sasvim drugo. Ovo je mnogo teže i mnogo komplikovanije. I Miloš lakše vikne na mene nego na bilo kog drugog kolegu. Ja ništa ne kažem, ali dođem kući i isplačem se. Posle nekog vremena on se javi i pita me da li sam se smirila- ispričala je Danica.

Danica Maksimović

Foto: ATA Images

 

-Odnos izmeđun Miloša i mene je veoma kompleksan, ali dobila sam vrlo zahtevnu ulogu koja podrazumeva posebnu fizičku tranformaciju o kojoj još uvek ne bih da govorim. Biće to svakako veliko iznenađenje za gledaoce- otkrila je glumica koja ne krije koliko joj prija fizička aktivnost.

-Moj dan je nezamisliv bez vežbanja. Između pola sata i četrdeset minuta radim vežbe za ruke, noge, za sve kosti i zglobove. Najviše pilates i jogu, najčešće na podu i sa tegićima u rukama, zavisi šta mi se tog dana učini najpotrebnijim- objasnila je za „Gloriu“.

NIJE BILO LAKO Anabela progovorila o čuvanju unuke Mije: Ona je živahna beba

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading