NE TROŠIM KAO RANIJE Miloš Biković progovorio je o štednji novca, karijeri u Rusiji, nastavku Južnog vetra kao i devojci Ivani (VIDEO)
Printscreen

Miloš Biković definitivno je jedan od najpopularnijih mladih glumaca, a sada je progovorio o karijeri, ali i ljubavi.

- Dobar izgled mi i pomaže i odmaže u karijeri.  Izgled može da vas ograniči na takav način da vas samo određuju za određeni tip uloga. Ja sam se stalno borio za to da mi uloge budu različite i da me ne svrstavaju u neki šablon melodramskih likova, ljubavnih likova, romantičnih junaka, komičnih junaka, kao što je situacija u Rusiji - objasnio je najpre Biković, koji je potom otkrio kada stiže nastavak "Južnog vetra".

- Sad u novembru završavamo snimanje i očekujemo seriju od Nove godine- rekao je mladi glumac. 

NE TROŠIM KAO RANIJE Miloš Biković progovorio je o štednji novca, karijeri u Rusiji, nastavku Južnog vetra kao i devojci Ivani (VIDEO)

Foto: Ataimages

 

S obirom na to da karijeru gradi i u Rusiji, Biković je komentarisao koliko je situacija sa Ukrajinom i Rusijom uticala na njegov posao.

- Na moje planove... došlo je do pomeranja jednog filma, ne zbog te situacije, više zbog vremenskih uslova. Ne mnogo na mene konkretno, možda na neke kolege utiče. Moj odnos prema Rusiji se ne menja u zavisnosti od toga kolika je količina rusofobije i histerije protiv Rusije. Moj odnos nije zasnovan na dnevno-političkim zbivanjima, više na kulturološki duhovnom nivou. To je malo van ove situacije - kaže on.

Biković je progovorio i o poskupljenju osnovnih životnih namirnica.

- Utiče, kao i na sve i meni je skuplje, nije meni ništa manje skuplje nego drugima. Nije meni posebno teško, isto mi je kao i svima drugima. Ne trošim kao što sam trošio, ali nisam počeo da specijalno štedim. Nemam veliko zadovoljstvo od toga da idem u šoping- objasnio je glumac, koji je potom otkrio zbog čega se na beogradskom događaju pojavio bez devojke.

-Večeras se tako složilo, a to ne znači da nas na sledećem događaju nećete videti zajedno. Nemamo tu vrstu druženja, da moramo, zavisi od raspoloženja - rekao je Miloš.

NE PIJEM ČESTO, ALI VOLIM DA NAZDRAVIM Jelena Tomašević otkrila kako se provodi u izlasku sa drugaricama

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading