SVAKA BUDALA MOŽE DA UZME EKSER I DŽOINT Miloš Biković progovorio o detinjstvu, pa poručio: Nisam imao bogatog oca, borio sam se
Foto: Dejan Briza

Miloš Biković je jedan od najslavnijih i najbogatijih glumaca sa naše javne scene, ali i dalje čvrsto stoji na zemlji i trudi se da njegov put ka uspehu bude primer mlađima.

Ovoga puta, Biković se osvrnuo na detinjstvo, izazove s kojima se suočio, ali i na trnovit put koji je prošao da bi na ispravan i pošten način došao do cilja. 

- Odabrao sam da se bavim glumom kako bih mogao da se igram sa svim onim što je intrigantno. U vreme kada sam bio tinejdžer, kriminal se takođe popularizovao i tada su mnogi  krenuli pogrešnim putem. Moja generacija se strašno ložila na film „Vidimo se u čitulji“. Citirali su glavne likove i doživljavali taj svet kao sebi blizak. S druge strane, ja to nikada nisam doživljavao kao realan život iako mi je bilo zanimljivo da takve stvari analiziram a da ne štetim svojoj zajednici - rekao je glumac tokom gostovanja na panelu „MTS Teen Talk“ pred više stotina tinejdžera, a potom se dotakao i poroka koji su mladima nadohvat ruke.

SVAKA BUDALA MOŽE DA UZME EKSER I DŽOINT Miloš Biković progovorio o detinjstvu, pa poručio: Nisam imao bogatog oca, borio sam se

Foto: Dejan Briza

 

- Neka vam uvek bude u glavi da su disciplina i rad na sebi jedino što može da vas izdigne iz prašine. Svaka budala može da uzme džoint da se naduva ili ekser da se pokaže pred društvom, a zašto biste bili još jedna u nizu budala? Ne postoji nijedan opravdan razlog za to ma koliko da se često osećate loše, neprihvaćeno ili kao čudak. Pravio sam i ja greške, daleko od toga da sam sve u životu radio ispravno, ali nisam dozvolio da me to skloni s puta ka ostvarenju snova - naveo je Miloš, a potom progovorio o detinjstvu i siromaštvu s kojim se zajedno s porodicom borio.

- Život nije lak ni za koga od nas. Možda će moj sin imati bogatog oca, ali ja nisam imao tu sreću. U ranoj mladosti sam naučio da se odričem onoga što roditelji ne mogu da mi priušte. To me nije umanjilo kao dečaka, kasnije tinejdžera i muškarca. Oni koji su imali sve nisu znali vrednosti ne samo materijalnih stvari, već i onih životnih. Kod mene se uvek javljala želja da sebi zacrtam ciljeve takve da mi za njih treba snaga celog uma i tela. Mali snovi do kojih se lako dođe nikada nisu značili ništa - zaključio je Biković.  

Smorile su me društvene mreže

Biković je govorio o društvenim mrežama koje su poslednjih godina uzele maha.

- Telefon uzimam samo kada tokom snimanja imam pauzu. Svoje slobodno vreme ne trošim na društvenim mrežama jer je toliko kreativnijih i kvalitetnijih stvari koje ne želim da ispustim. Baš sam nedavno shvatio da ću umreti a da nisam pročitao sve knjige koje želim da pročitam. Od tada sam još stroži prema sebi - rekao je Biković.

NA BINI ĆE SE SNIMATI SCENE ZA FILM Saša Mirković za Alo! otkrio kakav će spektakl Lukas napraviti večeras u Areni

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading