ONA JE ZAMENILA GORICU NEŠOVIĆ Nova voditeljka poručila: Trebalo je da bude drugačije
Printscreen

Gorica je, na našu veliku žalost, ostavila veliku prazninu. Na mesto voditelja umesto nje je sada došla Dejana Milović Buha.

Dejana je dugo godina radila kao voditeljka, a svoju karijeru započela je 1987. godine, najpre u „Teen magazinu“, pa kao novinar na radiju „Beograd“, a potom i kao radijski prezenter na radiju B92.Ona je tokom karijere radila na mnogim radio stanicama, a početkom oktobra pridružila se timu „Buđenja sa Goricom i Draganom“.

Ona ne krije da joj teško pala smrt koleginice, a potom je otkrila kako je došlo do toga da zauzme njeno mesto.

ONA JE ZAMENILA GORICU NEŠOVIĆ Nova voditeljka poručila: Trebalo je da bude drugačije

Printscreen

 

- To je trebalo drugačije da izgleda, trebalo je da radimo svo troje zajedno. Gorica i Dragan su me pozvali da im se pridružim, trebalo je da svi radimo zajedno , u smislu da nekad radimo u paru, nekad svi zajedno, pričali smo o raznim kombinacijama -rekla je Dejana.

-Vodili su se razni razgovori, neka mogućnost sa linkovima dok se Gorica skroz ne oporavi i tako dalje. Međutim, nažalost, desilo se to što se desilo, iako je počela da se oporavlja, ispalo je tako kako jeste.

ONA JE ZAMENILA GORICU NEŠOVIĆ Nova voditeljka poručila: Trebalo je da bude drugačije

Printscreen

 

Kako je voditeljka rekla, niko nije očekivao da će se ovo sa Goricom ovako desiti.

-Ona je slušala program non stop, do zadnjeg dana i davala podršku. Taj sticaj okolnosti je neverovatan, nešto što stvarno niko nije očekivao.  Dragan i ja radimo zajedno, a mi se poznajemo jako dugo. Radili smo na „Devedeset dvojci“, znamo se čak i od pre, prjatelji smo dugi niz godina, tako da eto, nastavlja se ta neka drugačija sada priča, ali znam da je tu negde Gorica, sluša i gleda.

ONA JE ZAMENILA GORICU NEŠOVIĆ Nova voditeljka poručila: Trebalo je da bude drugačije

E stock

 

- Reakcije su dobre, stvarno sam zadovoljn kako se sve odvija, reakcije su stvarno dobre. Naravno, neki broj slušalaca misli da sam Goričina zamena, što nisam, zaista je bio drugačiji plan, da budemo tim.Mislim da nikada necu moci da ja budem njena zamena. U drugačijem sam fazonu od nje, ali opet se nastavlja ta neka priča i mislim da je ta energija vrlo slična- rekla je nova voditeljka.

S druge strane, Dragan Ilić, Goričin kolega, kao što je i očekivano, još uvek tuguje za Goricom, te je novinarima rekao da još uvek nije spreman da daje izjave. 

TO MI JE BILO PREKRETNICA Ćerka pokojne Isidore Bjelice se upustila u svet mode, Vila otkrila utiske nakon prve revije

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Darko

06.11.2022 20:59

Divna duša je Gorica bila, plemenita, razborita i dobra, izgubili smo jednu divnu osobu, veliki gubitak. Budi sa bogom draga Gorice.

Vesnsa

06.11.2022 22:07

Gorica nasa divna, da li je moguce da je vise nema, divna dusice nasa, sada je na nekom boljem mestu, beka je andjeli cuvaju