TO MI JE BILO PREKRETNICA Ćerka pokojne Isidore Bjelice se upustila u svet mode, Vila otkrila utiske nakon prve revije
Foto: Printscreen/instagram

Ćerka pokojne Isidore Bjelice, Vila Pajkić, nedavno se upustila u svet mode, a sada je otkrila kako je došlo do toga da organizuje svoju prvu reviju. 

- Od malena sam u umetnosti. Još kao mala sam crtala i pisala, sa nekih sedam godina sam dobila neku modu knjigu i potpuno sam odlepila, nisam bukvalno išta drugo sem toga radila. Volela sam maminog dizajnera, pa nekog tatinog omiljenog, ne mogu da se opredelim za jednog. Jeste me sve to zanimalo, ali do pre godinu dana nisam ništa radila po tom pitanju - rekla je Vila u emisiji ''Premijera Vikend Specijal''.

TO MI JE BILO PREKRETNICA Ćerka pokojne Isidore Bjelice se upustila u svet mode, Vila otkrila utiske nakon prve revije

Pritnscreen

 

- Najveća prekretnica je bila takmičenje, bila sam jako nervozna jer je bio preveliki stres. Prvi put da sam nešto svoje izložila i bila sam jako skeptična, ali kada se sve završilo, osetila sam čistu sreću, jer su svi bili tu koje volim i prijatelji i porodica... Tata i Lav su imali takođe veliku tremu, bili su mnogo srećni i bilo je jako lepo to gledati. Moja kolekcija je inspirisana crno belom fotografijom, jer letos, gde god da sam išla ja sam slikala sve... Najteže mi je bilo da prenesem sve što osećam na papir, pa tek onda da modele - istakla je Vila i istakla da savetuje brata kako da se obuče. 

- U poslednje vreme ljudi dosta hvale njegov stajling, a sve je krenulo tako što sam mu kupila džemper. Ponekad me slušaju ponekad ne - kroz smeh je otkrila Vila.

ONA JE TERALA INAT Jovana Jeremić prokomentarisala odnos Sverine, Kojića i Popovića: NAJVIŠE KRIVIM NJEGA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading