PROSLAVA ZA PAMĆENJE Muž Marije Egelje napravio slavlje povodom rođenja sina, a voditeljka je neprestano izbacivala fotografije
Printscreen

Voditeljka Marija Egelja porodila se juče i na svet donela dečaka. Kako je rekla, porođaj je prošao super, i mama i beba se osećaju dobro.

Ona se porodila u bolnici „Dragiša Mišović“ u Beogradu, a dok je novopečena mama u porodilištu, ponosni tata slavi sa porodicom i prijateljima što je dobio naslednika. Brojne su bile pesme koje je Aleksandar naručivao sa svoju suprugu, a ispoštovano je i tradicionalno cepanje majice.

Egelja je sve vreme na vezi sa svojim izabranikom, a on joj je tokom slavlja slao i snimke koje je voditeljka delila sa svojim pratiocima.

Podsetimo, Egelja je ranije ispričala da joj je termin za porođaj prva polovina novembra, ali je ponosni tata navijao da se desi što pre, što je i bio slučaj.

- Termin je prva polovina novembra, iako moj muž navija da bude što pre, jer jedva čeka, kao i ja naravno, presrećni smo - kazala je voditeljka jednom prilikom.

KRALJEVSKA PORODICA U STRAHU Princ Hari izbacuje knjigu u kojoj će otkriti sve tajne svojih najbližih, njegovo lice na naslovnoj strani govori sve

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading