ZA SVE JE KRIVA MILICA! Otkrivamo detalje tajne veze Severine i njenog kompozitora
Foto: Printscreen/instagram

Dugo se u estradnim kuloarima šuškalo o navodnoj vezi između pevačice Severine Vučković i njenog kompozitora Filipa Miletića, a njih dvoje su vešto izbegavali da govore na tu temu.

Jedan od razloga je verovatno bila i činjenica da je pevačica tada bila u braku s Igorom Kojićem, a Filip u vezi. No, bivša srpska snajka je sada slobodna, pa ne odustaje od svoje nekadašnje tajne veze, dok Miletić zbog njenih postupaka ima samo probleme.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, sadašnja devojka estradnog zavodnika i popularnog kompozitora nedavno je i sama imala priliku da se uveri da je njen dečko bio u šemi sa Severinom.

ZA SVE JE KRIVA MILICA! Otkrivamo detalje tajne veze Severine i njenog kompozitora

PrivatnaArhiva

 

Igrom slučaja, otvorila je SMS koji je stigao na Miletićev broj, a nakon toga je nastao opšti pičvajz!

„Tačno tako, to htela sam u životu. Noći stranca, da popijem tu lepotu. Tačno tako, jer desilo to se nije i moraće da se krije, zar ne vidiš ironije?“, pisalo je u poruci čiji je pošiljalac bila upravo Severina.

Hrvatska pevačica citirala je stihove hit pesme „Tačno tako“, koju izvodi Milica Pavlović, a numera govori o zabranjenoj ljubavi za koju niko ne sme da sazna.

„Ovo kao da su stihovi pisani za nas“, bio je nastavak poruke koju je pre Filipa pročitala njegova partnerka.

ZA SVE JE KRIVA MILICA! Otkrivamo detalje tajne veze Severine i njenog kompozitora

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako tvrdi izvor blizak kompozitoru, tada je nastala prava drama, a povređena devojka rešila je da ga ostavi.

- Nekoliko nedelja nije želela da čuje za njega jer kada je pročitala poruke, shvatila je da je tačna izreka ’gde ima dima, ima i vatre’. Filip je danima pokušavao da je odobrovolji, međutim bez uspeha - kaže izvor, i dodaje:

- Kada se situacija smirila, Miletić je objasnio svojoj devojci da s Vučkovićevom više nema nikakav kontakt, te da je sve između njih davna prošlost. Ona mu je navodno oprostila, ali teško da će zaboraviti način na koji je saznala za njihovu aferu.

Bebićeva ga ostavila zbog Seve

Filip Miletić bio je u dugoj vezi sa pevačicom Anom Bebić, a kako su mediji u Hrvatskoj pisali pre skoro deset godina, ona ga je tada ostavila upravo zbog Severine. Još tada se spekulisalo da su njih dvoje zajedno, međutim potvrdu nikada niko nije dobio. Čini se da Ani dokaz nije trebao, pa je rešila da ode.

VELIKA PROSLAVA JUBILEJA Miroslav Ilić i Hype produkcija spremili spektakl 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading