EKSKLUZIVNO! Poznati kompozitor prvi put o svom odnosu sa Severinom, poremetila mu je život, a sada javno priznaje sve!
Foto: Printscreen/instagram

Kompozitor i tekstopisac Filip Miletić zakoračio je na domaću estradnu scenu 2007. godine, kada se s kolegom Milošem Roganovićem predstavio javnosti sa pesmom „Aspirin“ koju su uradili za Seku Aleksić.

U 15 godina, koliko traje njihova karijera, popularni aspirinci napravili su brojne hitove, a Miletić se u razgovoru za Alo! osvrnuo na njihove početke i prvi put je otkrio u kakvim je odnosima sa Severinom Vučković, s kojom su ga mnogi spajali.   

Foto: Printscreen/instagram

 

- Severina i ja smo veliki prijatelji i poslovni saradnici, ništa više od toga. Često se šalimo na to što nas mediji spajaju, pogotovo što, zbog njenog novog albuma, u poslednje vreme dosta vremena provodimo zajedno. Pa kako ljudi da i ne pomisle da smo zajedno - rekao je na početku razgovora za Alo!. Iako nikada nije bio u vezi sa Severinom, Filip kaže da je hrvatska pevačica ipak značajno uticala na njegov emotivni život.

- Severina je rasterala sve žene oko mene. Šalu na stranu, istina je da nisam imao mnogo problema s devojkama zbog nje - kaže Miletić.

Foto: Printscreen/instagram

 

Iako je s kolegom Roganovićem pomogao mnogim pevačima u karijeri, Filip kaže da s nekolicinom nije ostao u dobrim odnosima.

- Miloš i ja smo proslavili mnoge pevače koji su nam posle okrenuli leđa, ali to je sve estrada i ne bih voleo da se bavim takvim ljudima - rekao je Filip, a potom je otkrio u kakvom je odnosu sa Sekom Aleksić.

- Njoj smo uradili pesmu „Aspirin“ koja je napravila veliki uspeh, a ta numera je i nas proslavila. Današnje generacije ni ne znaju ko smo mi - rekao je Filip, i otkrio da su mu mnogi pevači ostali dužni.

Foto: Ataimages

 

- Oprostio sam svima dugove, jer bogu hvala imam dovoljno za sebe i neću umreti od gladi. To samo govori o njima - rekao je Miletić, kojem je pre nekoliko  godina bačena bomba na studio.

- Cela ta situacija je ostala u magli, mi otprilike znamo šta se desilo, ali nikada javno nismo hteli da pričamo o tome. Bilo pa prošlo. Brzo zaboravljam ružne stvari, bitno je samo da je taj problem rešen - rekao je Miletić, i otkrio ko bi mogao da stoji iza toga.

- Nas može da mrzi samo neka besna, crna, ljubomorna osoba, a vi sad razmišljajte o kome se radi - bio je misteriozan naš sagovornik.

Filip: Tea je super!

Filip Miletić je spomenuo i pevačicu Teu Tairović, za koju kaže da mu je drago što je postigla veliki uspeh na estradi.

Printscreen

 

- Tea je super! Mnogo se borila, pronašla je svoj fazon i originalna je u tome što radi. Ne ulazim u estetiku te vrste muzike, ali Tea je stvarno veliki borac - rekao je Filip za Alo!.

Hteo sam da radim s Oliverom

Miletić ne krije da postoje pojedini pevači s kojima želi da radi, ali da mu je najviše žao što nije stigao da ostvari svoj san i komponuje za Olivera Dragojevića.

- Tražio sam od Severine da me spoji s Oliverom Dragojevićem, ali se naša saradnja nažalost nije realizovala. On je bio pravi umetnik - rekao je on.

PEVAČICA OPLELA PO ESTRADI! Nada Topčagić otkrila tajnu sa tezgi: Odakle im pare za Dubaji?!

 

Komentari (0)

Loading