BOLI IH NAŠ USPEH Dan nakon spektakularnog koncerta u Areni, Aca Lukas sumirao utiske
Foto: Massnori Josida

Po drugi put ove godine u krcatoj Štark Areni folker Aca Lukas je sa maestralnim "Folk House bendom" napravio još jednu najveću žurku na Balkanu u nizu, proslavio svoj 54. rođendan i sve ostavio bez teksta.

Sada je folker sumirao utiske i otkrio kako se oseća dan nakon spektakla.

BOLI IH NAŠ USPEH Dan nakon spektakularnog koncerta u Areni, Aca Lukas sumirao utiske

Foto: Massnori Josida

 

-Imao sam mnogo koncerata u karijeri, ali ovaj koncert je bio vrhunac. Sve je bilo na svetskom nivou, sve je bilo tako dobro da ja nemam reči, od organizacije do ozvučenje, predobro. Svaka čast Hype-u, svaka čast meni, svaka čast nama. Mi smo svi jedno. Saša Mirković i ja smo taj tandem koji je toliko dobar da u ovoj zemlji nemamo konkurenciju. Očigledno ih zato sve boli što radimo zajedno. Na su koncertu su se snimale i scene za film i seriju "Kafana na Balkanu". Malo sam se plašio, nisam znao kako će publika da reaguje ali je na kraju bilo fenomenalno i mislim da će ta scena biti "boli glava"- rekao je Lukas.

Već tradicionalno se atmosfera sa koncerata Ace Lukasa pamti i prepričava dugi niz godina, ali ovaj koncert je odneo pobedu donevši novitete na raznim aspektima - bina i ozvučenja kao i audio - vizuelni doživljaj su bili na svetskom nivou dok je Lukas svojim vokalnim sposobnostima još jednom dokazao zašto je najveća muziča zvezda na Balkanu.

NEPREPOZNATLJIVA Zorica Brunclik sa plavom kosom, pevačica ne liči na sebe (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading