KANDIDATI PLAČU, MARIJA TRAŽI DA KOLEGE DOBIJU OTKAZ Skandal na snimanju Zvezda Granda
Printscreen

Sa novom sezonom "Zvezda Granda" došla su i nova pravila. Međutim, jedan kandidat iznenadio je članove žirije nazvao "prgavima".

- Dobro veče, prgavi žiri - pozdravio je pesmom jedan od kandidata čuvenu osmorku, što je kod pojedinih izazvalo nevericu, a kod drugih oduševljenje.

- Imaš ozbiljan organ - poručio mu je s osmehom Đorđe David.

- Šta ti je, bre? Je l’ si digao ruku ili dao glas? - upitala je Viki Miljković Đorđa, koji je bio zbunjen načinom glasanja i panik tasterom, pa je upitao kolege šta da radi kako bi takmičara uzeo u svoj tim.

Ali panik ne bi bio panik da se u nekom trenutku ne pokvari, tačnije da taster ne otkaže, te je Marija apelovala kod Saše Popovića da reaguje na ljude koji se na snimanju time bave.

KANDIDATI PLAČU, MARIJA TRAŽI DA KOLEGE DOBIJU OTKAZ Skandal na snimanju Zvezda Granda

Printscreen

 

- Znači dobili otkaz? Ovde da se uvede psiho-analiza - poručila je Marija, što je nasmejalo sve članove žirija, te dodala:

- Zamisli da idemo svi na terapiju, ono kao grupna terapija!

Ipak, najveće iznenađenje, osim neverovatnih pevačkih talenata koje ćete čuti u prvoj epizodi, biće suze jednog od takmičara, a sve zbog greškice koja ga je koštala glasova.

- Nemoj, nemoj, čekaj. Polako, mačko - poručio je Đorđe takmičaru koji nije mogao da sakrije razočarenje zbog nastupa u koji je ulagao velike nade.

- Kad smo zadnji put imali muškarca koji plače, bre, čoveče. Jesi lud? Ajde ja ću da ga uzmem - poručila je Marija.

NA BINI ĆE SE SNIMATI SCENE ZA FILM Saša Mirković za Alo! otkrio kakav će spektakl Lukas napraviti večeras u Areni

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading