NA BINI ĆE SE SNIMATI SCENE ZA FILM Saša Mirković za Alo! otkrio kakav će spektakl Lukas napraviti večeras u Areni
Foto: Printscreen/instagram

Najveća muška muzička zvezda naših prostora Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, danas proslavlja svoj 54. rođendan, a tim povodom održaće tradicionalni koncert u Štark Areni. 

Dok se vrše poslednje pripreme pred spektakl, za Alo! je progovorio Saša Mirković, Lukasov menadžer i vlasnik "Hajp produkcije" koja organizuje najveću žurku na Balkanu. 

Mirković je istakao da je ponosan što Aca održava drugi koncert u Areni ove godine, ali je otkrio i koja iznenađenja nam je folker spremio večeras.  

-Večeras će, kao i uvek, biti puna Arena. Pored mnogo starih hitova, Aca će na ovom koncertu pevati dosta novih pesama sa poslednjeg albuma- rekao nam je Saša koji je potom otkrio da će večerašnja publika biti deo Acinog autobiografskog filma "Kafana na Balkanu". 

NA BINI ĆE SE SNIMATI SCENE ZA FILM Saša Mirković za Alo! otkrio kakav će spektakl Lukas napraviti večeras u Areni

Foto: Rajko Ristić

 

-U jednom trenutku, Aci će se na bini pridružiti Mladen Sovilj, koji će tumačiti Lukasov lik u filmskom ostvarenju "Kafana na Balkanu". On će sesti za klavir i tu će se snimiti kadrovi za film i seriju. Ovo će biti prvi put da se tako nešto uradi, publika u filmovima je uvek virtuelna, a sada će biti prikazani stvarni ljudi. Svi koji večeras budu u publici na koncertu biće i deo "Kafane na Balkanu". Mimo toga, Aca neće imati goste iznenađenja, on će svoj rođendan proslaviti sa svojom publikom jer tako želi- objasnio nam je Mirković, koji ističe da je ponosan na uspehe koje "Hajp produkcija" sa svojim izvođačima niže. 

NA BINI ĆE SE SNIMATI SCENE ZA FILM Saša Mirković za Alo! otkrio kakav će spektakl Lukas napraviti večeras u Areni

Printscreen RTS

 

- Presrećan sam zbog svih uspeha koje nižemo, mislim da je jako bitno da se što više koncerata velikih koncerata održava u Beogradu. Dugo je vladao monopol jedne produkcijske kuće, i dolaskom "Hajp produkcije" to je prestalo. Srećan sam što ćemo 10. decembra proslaviti jubilarnih 50 godina karijere Miroslava Ilića koji će tada održati koncert u Areni. Takođe, veliki uspeh je i zakazan koncert Erosa Ramacotija koji će 21. aprila nastupiti pred beogradskom publikom- zaključio je Saša Mirković za Alo!. 

PALO POMIRENJE? Tamari Đurić bivši muž priredio iznenađenje u ponoć, svuda baloni u obliku srca, a ulicom se orila ova pesma (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading