DANAS IMA SVOJ BIZNIS, A EVO ČIME SE BAVIO KADA SU SE UPOZNALI Ovo je muž Maje Berović, njihova ljubavna priča je kao sa filmova (FOTO)
E stock

Maja Berović nedavno je postala majka i na svet donela sina  Lava, a sa suprugom Alenom Dragovićem je od svoje 17. godine. 

Iako sada imaju idiličan odnos, kako „Depo.ba“ prenosi, u početku nije sve bilot ako sjajno. Tada je navodno Alen vozio kamione, a potom je od toga razvio ozbiljan biznis, te danas zapošljava 83 radnika.

Maja i Alen su se upoznali na njenom nastupu.

-Dolazio je na svaki moj nastup i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe – ispričala je jednom prilikom pevačica.

Pevačica nije krila da joj je Alen finansijski pomogao u vezi sa prvim albumom.

-Nakon nekog vremena shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru – otkrila je ona nedavno.

Oni su se venčali na bakovitoj lokaciji u Grčkoj, a pevačica ističe da joj je to jedan od najsrećnijih dana u životu.

-Moje venčanje nije bilo baš tako, kako kažu, ‘tajno’. Nisam ja ni od koga ništa krila, jednostavno, eto, nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem. Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj. Mi smo imali želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi –  rekla je Maja i dodala da joj je suprug najveća podrška:

– On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmjereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar – govorila je tada.

Posle 18 godina veze dobili su sina Lava, a Alen ne voli da se eksponira u javnosti i njihovih zajedničkih fotografija gotovo da nema.

MILAN LAĆA RADULOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ALO!: To je bila mamina poslednja poruka

Komentari (0)

Loading