EVO KAKO SARA JO PROSLAVLJA ROĐENDAN Pevačica se utegla u izazovnu haljinu, dečko sve vreme čistio za njom (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Sara Jovanović, poznata kao Sara Jo proslavljajući svoj 29. rođendan, nije skidala osmeh sa lica, a za to je u mnogome bila zahvalna dečku, koji se potrudio da joj ispuni svaku želju.

- Ne, ali stvarno, rođendan kao rođendan meni uopšte nije važna stvar (smeh) - poručila je na početku snimka nastalog u krevetu, koji je ubrzo bio prekriven konfetama.

Za veliku žurku se pripremala s dosta uzbuđenja, a njen izabranik je bio u prilici i da bira koji će slavljenički šeširić i u kojoj boji nositi povodom njenog radosnog dana. Par je razmenjivao zaljubljene poglede, Sara je „tverkovala" i pre proslave, a posle i nekoliko poljubaca on je bio taj koji je na kraju pokupio sve konfete.

Pevačica je kroz šalu otkrila i razlog zašto. 

- Rođendanska euforija jedne Škorpije... I muke jedne Device - potpisala je ona video objavu na Instagramu, a zatim je u okviru „storija" dodala: „Sreća je kratko trajala kod Device" uz emotikone smeha do suza, dok je Žiga Sotlar skupljao konfete po sobi (u maniru svog horoskopskog znaka poznatog po pedantnosti).

Sudeći po kasnijim objavama njenih prijatelja, Sara je za veliko slavlje okupila najmilije i za tu priliku je ponela haljinu koja je isticala sve njene poznate atribute.

Ekipa je uz dobru hranu, piće, ali i muziku dugo slavila njen dan.

PUKAO MILIONE Velika ispovest Ljube Aličića o parama, kocki i estradi

Komentari (0)

Loading