REKLE SU NE PLASTIČNIM OPERACIJAMA Ove poznate pevačice nikada nisu uradile ništa na sebi, sve pravo i prirodno
Printscreen

Poslednjih godina plastične operacije postale su trend, pa su mnogobrojne dame sa naše javne scene korigovale svoj izgled uz pomoć plastičnog hirurga.

Najčešće su radile usane, grudi, zadnjice, jagodice, korekcije nosa i skoro svaka botoks. Međutim, neke su ipak odlučile da zadrže svoju prirodnu lepotu. 

Printsc Pink

 

Milica Todorović

Pevačica Milica Todorović ubraja se u najatraktivnije i najlepše dame na našoj javnoj sceni iako, i za razliku od svojih mnogobrojnih koleginica, nije uz pomoć estetskog hirurga i menjala svoj fizički izgled.

Irina Duplevskaja

 

Lena Kovačević

Džez pevačica Lena Kovačević kao glavni adut ističe svoj glas. Međutim, pored ogromnog muzičkog talenta, publiku je očarala i svojim prirodnim izgledom. Godinama važi za jednu od najlepših žena na našoj estradnoj sceni, koja neguje prirodnu lepotu. Kako je i sama jednom prilikom rekla, Lena ne planira u skorije vreme ništa da menja na sebi.

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

Aleksandra Radović

Aleksandra Radović važi za jedan od najboljih vokala na našim prostorima. Prepoznatljiva je po svom otmenom i elegantnom stilu, kojem je ostala dosledna od pojavljivanja na javnoj sceni. U nekoliko navrata je potpuno menjala frizuru. Prvo je bila plavuša, zatim brineta, a uvek je zbog toga dobijala komplimente da izgleda potpuno drugačije. Međutim, dalje od ove promene nije išla. Osim što je nosila naočare za vid, Aleksandra je u jednom trenutku uradila nove zube, koji su joj promenili izgled.

Pink printskrin

 

Goca Tržan

Godinama je deo naše muzičke scene, pa je više puta u javnosti isticala da je nega lica najvažnija za lepotu.

"Trepavice moje, obrve moje, jagodice moje, kosa moja, ukratko - sve je moje", napisala je jednom prilikom Goca Tržan uz letnju fotografiju na društvenim mrežama. Osvrnula se na mnogobrone negativne komentare koji se tiču njenog izgleda.

Foto: Printscreen/instagram

 

Sara Jo 

Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, važi za jednu od najlepših mladih pevačica. Ona je rekla jednom prilikom da nije radila nikakav estetski zahvat, iako im se ne protivi.

OVO NISTE OD NJE OČEKIVALI Zorica Brunclik javno priznala koje mesto nikada nije posetila i šokirala sve u studiju

Komentari (1)

Loading
Mila

16.10.2022 08:18

Svaka cast devojke tako i ostanite. Lepse ste od svih onih plasticara. Gade mi se kad ih vidim i ona majmunska usta