ZVANIČNO POČINJE TAKMIČENJE Željko Mitrović doneo poklone učesnicima, a ovo su pravila kojih se moraju pridržavati
Promo

Prošlo je samo tri dana od početka novog i potpuno drugačijeg talent šou programa „Prvi bend Srbije“ na Insta TV, a gledaoci su već oduševljeni učesnicima i konceptom ovog muzičkog takmičenja.

Reakcije publike su fenomenalne – što samo dodatno ide u prilog činjenici da su ljudi željni kvalitetnog pop i rok zvuka, koji ovo takmičenje i promoviše.

Od petka pa do sad, takmičari su imali priliku da se naviknu na prostor u kom će živeti, da se upoznaju bolje i da počnu da vežbaju za nastupe od kojih im zavisi dalji tok takmičenja, a Željko Mitrović ih je danas posetio – i ne samo da im donese poklone, već da im saopšti pravila takmičenja koje je od danas zvanično počelo.

ZVANIČNO POČINJE TAKMIČENJE Željko Mitrović doneo poklone učesnicima, a ovo su pravila kojih se moraju pridržavati

Alo

 

- Vi se od danas takmičite i takmičenje funkcioniše na sledeći način: imaćemo dve vrste, odnosno dve kategorije takmičenja. Takmičiće se bendovi i takmičiće se pojedinci. Bendovi se takmiče tako što na nedeljnom nastupu žiri glasa za svaki bend, poeni su od jedan do deset i bend koji bude imao najviše poena je pobednik. Taj bend dobija veliku novčanu nagradu, koju može ovde da troši. Dakle, ponedeljkom, pored budžeta, dobiće i tu nagradu. Što se tiče pojedinaca, od danas će na svim našim platformama gledaoci glasati. Glasovi se sabiraju do kraja šou programa. Na kraju, posle 17 nedelja u finalnoj emisiji, onih šest učesnika koji budu imali najviše glasova su pobedili. Ali glasanje se vrši na sledeći način: svako može glasati za jednu od sedam kategorija. Gledalac može da ponedeljkom da glasa za bubnjara, utorkom za neku drugu kategoriju, na primer gitaristi; sredom za basiste i tako dalje. Ne mogu se ponavljati i niko ne može da zloupotrebi da više puta glasa i da ceo dan klikće. Jedan gledalac može glasati samo jednom. Za sedam dana, može glasati sedam puta, ali za sedam različitih kategorija. U 17. nedelji ćemo dobiti praktično iz sedam kategorija sedam najboljih, i to ćemo zvati pobedničkim bendom. Pobednički bend je onaj koji je formiran od pojedinaca koji su dobili najviše glasova – rekao je Željko.

ZVANIČNO POČINJE TAKMIČENJE Željko Mitrović doneo poklone učesnicima, a ovo su pravila kojih se moraju pridržavati

Alo

 

Vlasnik Pink Media Group saopštio je takmičarima i lepe vesti – da su reakcije publike odlične i da je od pristiglih komentara koji se emituju tokom uključenja više od 97% pozitivno.Učesnici su se već podelili u bendove i odmah nakon Željkovog odlaska počeli sa probama za večerašnje nastupe, ali gledaoce najveći spektakl očekuje u nedelju, kada će se šest bendova naći pred žirijem koji će ocenjivati koliko su uspešno spremili jednu cover i jednu autorsku pesmu. Koji bend će osvojiti naklonost žirija, ali i publike, saznaćete ako ostanete uz najbolji muzički talent šou program „Prvi bend Srbije“ na Insta TV!

TRETIRAJU JE KAO KRALJICU Neda Ukraden još jednom potvrdila da je jedna od najvećih balkanskih zvezda (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading