ODUŠEVILI BEOGRADSKU PUBLIKU Ostvarenje „Džem od kavijara“ Apolon produkcije (FOTO)
PRDC

Ostvarenje „Džem od kavijara“ Apolon produkcije, scenariste Božidara Kneževića, a u režiji Ivice Vidanovića doživelo je svoju premijeru u MTS dvorani, a kojoj su pored Željka Mitrovića prisustvovale i mnoge druge javne ličnosti.

ODUŠEVILI BEOGRADSKU PUBLIKU Ostvarenje „Džem od kavijara“ Apolon produkcije (FOTO)

FOTO: DARKO DUCKIN / PROMO

 

- Posle velikih priprema, posle 6 meseci non-stop produkcije, premijerno je prikazan prvi od 52 filma, koliko smo najavili da ćemo godišnje snimati kao Apolon produkcija. Drago mi je da je to ,,Džem od kavijara“, kada sam odobrio film, bio mi je drag, pre svega zato što je komedija, sa smenom emocija, urnebesna i topla i sa jednim zapletom koji je uzbudljiv. Mislim da je kvalitetna komedija, a one su u deficitu. Ovo je vrhunski projekat, zato smo i rešili da krenemo s njim. Očekujem da imamo milione gledalaca - istakao je Željko Mitrović.

ODUŠEVILI BEOGRADSKU PUBLIKU Ostvarenje „Džem od kavijara“ Apolon produkcije (FOTO)

PRDC

 
" Džem od kavijara" je maestralna komedija o muško-ženskim odnosima, sa nekada toplim, a nekada urnebesnim pristupom. Priča počinje slučajnim susretom Ace i Saške, dvoje mladih koji se na prvi pogled zaljubljuju. Njihovoj ljubavi na put može samo stati Gvozden – šarmantni, zavodljivi laskavac i prevarant. Čovek koji dobro skriva svoj pravi identitet i koristi svoje zavodničke sposobnosti ne bi li nešto ugrabio više za sebe...možda neki dinar, možda neku afekciju ili intiman odnos.
 
Gvozdenova ljubavnica Ljilja i žena Ruža – dva sveta, dva senzibiliteta, ali žene sa istim ciljem, pokazuju neverovatnu žensku solidarnost ne bi li raskrinkale Gvozdena, koji ih verovatno vara sa trećom...ili možda četvrtom, i saznale da li njihova deca, Aca i Saška, imaju budućnost kao par, ili su ipak rod. Tu su naravno i Miki, Ljiljin večiti udvarač, čuvar ambasade, ginekolog i Acin drug slikar Peki koji hteli – ne hteli dele njihovu svakodnevnicu, i neverovatno se dobro uklapaju u komično-apsurdnu atmosferu glavnih aktera i time prave celinu ove iznvanredne glumačke postave. Potpuno nepredvidivi Gvozden, uspeće još jednom finalno da iznenadi sve aktere, i time ovoj uzbudljivoj komediji doneti neočekivani rasplet.
ODUŠEVILI BEOGRADSKU PUBLIKU Ostvarenje „Džem od kavijara“ Apolon produkcije (FOTO)

FOTO: DARKO DUCKIN / PROMO

 

Ovu urnebesnu komediju za sve generacije dočaraće iskusni Igor Đorđević, Zorana Bećić, Jelica Kovačević, Marko Gvero, Andrija Kuzmanović, ali i mladi i nadareni Nenad J. Popović, Tamara Šustić i Nikola Ugrinović.

Sem glumačke ekipe, svečanim crvenim tepihom prošetale su i mnoge javne ličnosti: Ognjen Amidžić, voditelji Filip Đukić, Milica Kemez i mnogi drugi...

VODITELJKA JE IMALA PROBLEM ZBOG KUĆE OD 2 MILIONA Zavirite u luks vile Srba u Hrvatskoj, pevačica dobilla nasledstvo 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading