KROZ MUZIKU SAM POKAZAO SVOJA OSEĆANJA Petar Grašo progovorio o otpočinjanju zajedničkog života sa Hanom Huljić
Pink printskrin

Pesma „Ako te pitaju“ hrvatskog izvođača i pop senzacije Petra Graša, pored toga što spada među najslušanije na domaćim radio stanicama, jedna je od top pet numera koju parovi u Srbiji biraju za svoj prvi mladenački ples, objavio je jedan domaći portal.

- Zaista se veselim kada čujem da se ljudi odlučuju mojim numerama obeležiti važno životno poglavlje, kakvo je otpočinjanje zajedničkog života. Imponuje mi činjenica da se mnogi parovi odlučuju za baš ovu pesmu, ne samo u Srbiji, već širom regiona. To za mene lično predstavlja potvrdu da sam kroz muziku uspeo da izrazim sva osećanja, i to na najiskreniji način.

Pink printskrin

 

Na pitanje da li je upravo ovom pesmom i sam otpočeo zajednički život sa koleginicom Hanom Huljić, Grašo je kratko prokomentarisao:

- Ne, početak našeg zvaničnog putovanja udvoje nije obeležila moja pesma, ali to ne znači da ne koristimo prilike da se jedno drugom posvetimo i na ovaj način.

Boško Karanović

 

Pevač se osvrnuo i na predstojeći beogradski koncert u Štark Areni, obećavajući odličan provod, mnogo zabave i veče ispunjeno emocijama i pesmom:

- Biće to dvosatno putovanje kroz stvaralački opus Petra Graša, koji traje gotovo 27 godina, a publika će imati prilike da čuje neke od mojih najvećih hitova. Imaćemo sjajan bend, svetski nivo produkcije za koji je zadužen Skymusic i želju i entuzijazam da dinamičnu koncertnu godinu, nakon prepunih arena u Zagrebu, Splitu, Sarajevu, Skopju, završimo spektakularnim koncertom u najvećoj areni u regionu“ – zaključio je on.

KNEZ ME TERA DA POPIJEM RAKIJU PRED NASTUP Velika ispovest Ksenije Knežević, ogolila dušu, pa progovorila o svemu

Komentari (0)

Loading