ZAVIRITE U CECINU NOVU VILU NA KIPRU Ogromno zdanje od 600 kvadrata, bazen, teretana i luksuz koji obara sa nogu (FOTO)
Printscreen

U četvrtoj epizodi serijala "Ceca show" koji se emituje večeras od 22h, gledaoci će imati prilike da vide ekskluzivne snimke kako će izgledati renovirana vila Svetlane Cece Ražnatović na Kipru.

U planovima za renoviranje, pomogle su joj njena sestra Lidija i kuma Viki Miljković.

Cecina i Lidijina želja bila je da izgled vile bude u "Majami stilu", moderno i udobno, što im je Viki Miljković sa svojim suprugom omogućila. Oni su zajedno folk divi predstavili projekat njene renovirane kuće koja će se prostirati na 600 metara kvadratnih.

Kompletna prednja strana Cecine vile biće u staklu, sa pogledom na veliki bazen. Osim bazena, u dvorištu će imati i svoje mesto za opuštanje pored velikog đakuzija.

- Moja kuća iz snova izgleda baš kao ovaj projekat. Mnogo staklenih površina, svetlosti, enterijer između modernog i udobnog, pogled na more. Kada mi neko kaže Kipar, prva asocijacija mi je mir i čist vazduh, ovo što si mi pokazala je ludilo! Jako mi se dopada kuća - prokomentarisala je Ceca.

Ceca će u svojoj kući imati i veliku teretanu sa najmodernijim spravama, ali i jednu igraonicu kako bi i njeni unuci imali prostor za sebe.

Što se troškova renoviranja tiče, Ceca kaže da je njoj kvalitet na prvom mestu.

- Ja nisam tip koji se cenka. Uvek sam bila za to da ako nešto radim, da uradim kvalitetno nego da štedim na nečemu, pa da za dve godine moram da ponavljam radove - rekla je Ceca i dodala sa ni jednog momenta nije sumnjala da će Viki Miljković pogoditi kakvu kuću želi.

OVO JE PRVA SUPRUGA MARKA BULATA Pevač je bio slomljen nakon razvoda, a evo i kako ona izgleda

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading