OVO JE PRVA SUPRUGA MARKA BULATA Pevač je bio slomljen nakon razvoda, a evo i kako ona izgleda
Alo

Poznato je da je Marko Bulat u braku sa Marijom, a manje poznata činjenica je ta da je pevač pre nje imao još jedan brak.

Naime, Marko je pre Marije, bio u dugoj vezi, a potom i braku sa Majom, sa kojom je proveo ukupno 18 godina, a od toga 13 u braku.

Kada su se razveli, Bulat je neretko isticao da je voli i dalje i da mu nedostaje.

- Zaljubljen sam i dalje u istu osobu, na žalost. Postoje stvari na koje čovek ne može da utiče, tako da teško da će na emotivnom planu biti skoro nešto novo kod mene. Mislim da je razvod sada i papirološki završen, a mi nismo odavno zajedno - rekao je tada Marko, koji je Maju upoznao kada je ona imala 16, a on 20 godina.

- Imala sam 16 godina kada su me roditelji prvi put odveli u noćni izlazak na splav "Lukas". Bila je racija, moj otac se našalio kako će policajcima reći da me ne poznaju jer sam maloletna, a tada je dvadesetogodišnji Marko izjavio kako će on garantovati za mene. Oduševio me je i potpuno oborio s nogu tom rečenicom. Dve nedelje kasnije nabavila sam njegov broj i pozvala ga da dođe kod mene kući - ispričala je jednom prilikom Maja u zajedničkom intervjuu za „Glossy“.

Maja i Marko nisu imali sreće da se ostvare kao roditelji.

- Nije nam se dalo. Kada smo nakon određenog perioda shvatili da Maja ipak ne ostaje u drugom stanju, krenuli smo na pretrage. Išli smo čak i na vantelesne oplodnje koje nisu bile uspešne, ali uprkos svemu siguran sam da će sve biti u redu - rekao je tada on.

- Svi rezultati govorili su u prilog tome da je i kod Marka sve u redu. Odlučili smo da ne gubimo vreme i 2006. godine podvrgli smo se vantelesnoj oplodnji, međutim, sve se neuspešno završilo. Drugu smo pokušali šest meseci kasnije i zamrzli preostale oplođene jajne ćelije, ali i ona je propala - rekla je Maja tada, koja je tvrdila da ne odustaje od borbe za potomstvo.

Ipak, godinu dana kasnije su se razveli, a Marko je nakon duže samoće uspeo da se ponovo zaljubi, zavoli i oženi se Majom, sa kojom je i dalje u braku.

Podsetimo, Marko Bulat i njegova supruga Marija u žiži su javnosti nakon što je pevač prijavio suprugu za fizičko zlostavljanje i nasilje u porodici.

ŽALIM ŠTO SAM RAZVELA JEDNOG ČOVEKA Suzana Mančić za Alo! o nepoznatim detaljima iz svog života

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading