OSTAVIO ŽENU ZBOG KOLEGINICE?  Petar Strugar do ušije zaljubljen u nju
Foto: ATA Images

Glumac, Petar Strugar koji se nedavno rastao od nevenčane supruge Olje, je navodno već četiri meseca u vezi sa koleginicom Kalinom Kovačević.

Glumac je, nedavno ostavio nevenčanu suprugu Olju, jer se zaljubio u koleginicu, sa kojom je mesecima u tajnoj ljubavnoj vezi.

OSTAVIO ŽENU ZBOG KOLEGINICE?  Petar Strugar do ušije zaljubljen u nju

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kalina i Petar su se sasvim slučajno nekoliko puta našli na istim mestima otkako se ona razvela, a ubrzo su započeli i rad na predstavama "Godine vrana" i "Rat i mir", gde su se još više zbližili. U početku su se čuli drugarski, ali su ubrzo shvatili da među njima ima nečeg više od prijateljstva. Pokušali su da ignorišu emocije, jer je Petar tada bio sa Oljom, ali nisu uspeli. Toliko su se zaljubili jedno u drugo da je Strugar u jednom momentu bio i sa njom i sa suprugom u isto vreme. Kada je shvatio da više ne može da bude na dve strane, odlučio je da ostavi ženu - tvrdi izvor blizak glumcu.

OSTAVIO ŽENU ZBOG KOLEGINICE?  Petar Strugar do ušije zaljubljen u nju

Foto: ATA Images

 

On dodaje da je njegova nevenčana supruga teško podnela rastanak, jer se sve dogodilo iznenada.

- Petar je bez ikakve najave ostavio Olju. Ona nije ni slutila da njen suprug već nekoliko meseci ima aferu sa koleginicom, koju krije od svih. Tek je nedavno rekao Olji da više ne želi da bude sa njom. Nije znala šta je snašlo, bila je u šoku.

Petar je toliko odlepio za Kalinom da se ne odvaja od nje.

TO JE BILA NAJVEĆA LJUBAV Karić otkrio da je u svakoj vezi traži nju

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Karla

27.10.2022 10:53

On nije za Kalinu i mnogo je ruzan za nju.

Duda

27.10.2022 20:27

E Kalin ako nisi mogla boljeg naci netreba ti ni ovaj. Jedan od naj odvratniji glumaca. Bez razloga prepotentan pun sebe los glumac