MI SMO ČUDO MEDICINE! Marija Mikić ogolila dušu, progovorila o drugoj trudnoći, pa se osvrnula na ružne komentare
Promo

Marija Mikić se porodila pre samo tri meseca, kada je na svet donela ćerku Đurđu, a sada su njen verenik Jovan Pantić i ona, obradovali još jednom lepom vešću, odnosno novom trudnoćom.

 
Retke su situacije da se u kratkom roku od porođaja ponovo zatrudni, ali njima je to pošlo za rukom, i kako pevačica kaže, oni su čudo medicine.
 

Promo

 
– Đurđa će sada četiri meseca, a ja sam u trećem mesecu trudnoće, mi smo čudo medicine. Nisam bila spremna, nije mi dolazilo do glave, dok nisam počela da sagledavam situaciju i pričam sa ljudima oko sebe. Neću biti obična mama koja će razmaziti svoju jedinicu, pa dobiti drugo dete nakon nekoliko godina. Ovo naše nije normalno, ali bog ti da samo ono što možeš da izdržiš, bilo to lepo ili ružno – rekla je pevačica, te je dodala kako je reagovala kada je videla pozitivan test:
 
– Ne obazirem se na komentare, ljudi puno sebi daju za pravo. Joca i ja znamo kroz šta smo prošli da bi Đurđa došla na svet. Nismo mislili da drugo može tako lako, bez šake lekova, očigledno da je bog hteo drugačije, desilo se, najsrećniji smo na svetu. Stvarno nisam verovala, Joca mi je kupio test i otišla sam u drugu sobu, za Đurđu sam se tresla i čekala, sada sam samo izašla iz sobe i on se vratio sa testom i čestitao mi, nisam mu verovala dok nisam uzela test u ruke.
 
 
Marijin verenik je i za prvu trudnoću imao dobar predosećaj, tako je i sada bio siguran u rezultat testa.

 Gde god da sednemo sa porodicom ili prijateljima, pričao im je da sam trudna, mislim da su nas gledali kao ludake. Bio je ubeđen, znao je, nije se mnogo iznenadio, ni prvi put ga osećaj nije prevario – istakla je Marija, i otkrila kako je reagovao Jocin sin iz prvog braka.

– On je najveći kralj na svetu, pitao me je da li ću odmah nakon drugog da rodim još jedno. Super je, čuva Đurđu – rekla je pevačica, te je otkrila koliko bi dece volela da ima:

Vladimir Marković

 

– Ceo život sam pričala da ću imati koliko god mogu. Ne planiram svake godine po jedno, želim da se posvetim karijeri i svemu, možda bih volela za četiri, pet, godina još jedno, ali to se ne planira.

Pevačica nije u strahu kao na početku trudnoće sa Đurđom i ne planira da otkaže predstojeće nastupe.

– Osećam se super, nisam želela da se zna toliko rano. Posla se ne odričem, uživam u svakom trenutku dok radim, to mi je rasterećenje. Imam zakazane nastupe do kraja februara. Nisam uplašena kao sa Đurđom. Ima naravno malo straha, zbog svega od ranije, ali sada mi je mnogo lakše u glavi, i na poslu, pre nisam smela da nosim flašu vode jer sam trudna, sada u jednoj ruci držim Đurđu, u drugoj vodu. Radiću sve dok mi to bude prijalo, a poznavajući sebe, bolje da se vratim na posao, nego da završim u ludnici – zaključila je Marija kroz smeh za Blic.

HIT! Zbog knjige „Zora je svanula“ mnogi obožavatelji prešli stotine kilometara: Cela Juga na Sajmu zbog Nede!

Komentari (0)

Loading