SEVINI BIVŠI SE NE RAZDVAJAJU Otkriveno sve, ceo vikend proveli zajedno, a evo šta su radili
Printscreen

Biznismen Milan Popović Igor Kojić, bivši partneri pevačice Severine Vučković, izgladili su odnose. Za vikend su zajedno viđeni na stadionu FK Zeležničar u Pančevu.

Taj dan FK Železnčar igrao je sa fudbalskim klubom iz Vršca, a kralj bakra je došao da gleda utakmicu a sa njim je bio i Igor Kojić. Kako su jednom prilikom i pisali domaći mediji, Popović je odličio da pomogne Kojiću da se što bolje probije u menadžerskim vodama.

Printscreen

 

Podsetimo, zakopavanje ratnih sekira s nekadašnjih suparnika došlo je spontano, a povezali su ih zajednički prijatelji.

- Nemam nikakvih loših protiv Igora, jer on i ja nismo bili konkunkurencija, nije pretnja, sad smo i istom timu, sad dajemo zajedno i golove jer igramo u istom fudbalskom timu", objasnio je nedavno Milan Popović, hvaleći sa Igorom da je veoma dobar čovek, uspešan, kvalitetan.

Pink printskrin

 

- Mnogi komentarišu da je Igor izdajnik i da je za to uzeo veliki novac, da sam kupio audi od 500.000 evra i ne znam ti ja šta. Mi smo se potpuno slučajno sreli na Hvari. Nisam imao informaciju šta se dešava s njima, službeno se jesu razveli, ali nisam znao šta se dešava u Severininom taboru. Na plaži smo bili, na večeri, pa na doručku, bukvalno smo sedeli jedno pored drugog, rame uz rame. Onda je Igor rekao: "Oprosti ako je bilo nešto, ja sam završio s tom pričom. Zahvaljen sam njemu i porodicu Kojić jer su bilu tu, ispričao je nedavno Milan u Novom jutru.

BILO BI MI LAKŠE BEZ TE VEZE Barbara Bobak ne želi da čuje za Darka Lazića

Komentari (0)

Loading