MISLIM DA SEVERINA IMA POREMEĆAJ LIČNOSTI Milan Popović do detalja opisao njen sukob sa sestrom
Foto: Alo ilustracija

Kralj bakra, bivši emotivni partner Severine Vučković, Milan Popović u ''Novom jutru'' na TV Pink govorio je o odnosu sa pevačicom, njihovim sukobima, njihovom detetu, pomirenju sa Igorom Kojićem, kao i o njenom sukobu sa sestrom Mirjanom u koji je i on umešan.

MISLIM DA SEVERINA IMA POREMEĆAJ LIČNOSTI Milan Popović do detalja opisao njen sukob sa sestrom

PrivatnaArhiva/Alo

 

- Razgovarali smo i o toj sveći. Rekao mi je da je zatekao tu sveću pred ulazak u stan. Ona mu je rekla da sam ja psotavio tu sveću ili taj menadđer sa kojim je bila u sokobu. Sveću je doneo kod mene ispred ulaza u kuću, a stalak Edvinu Softiću. Igor kaže da je to za njega bila obična sveća. Međutim, ona nije bila ispunjena voskom, nego katranom. Neke žene su to protumačiel kao da je namera da taj neko izgubi svo voje bogatsvo, da mu iscuri bogatsvo. Ja nemam ništa protiv Igora da kažem. On men neprijatelj, konkurencija, on mi je sada kolega iz tima, pošto igramo zajedno fudbal. Mnogo smo pričali o svemu. I on i ja imamo mngo pitanja. To nije bila njegova borba. Ne znam baš sve detalje, ali je činjenica da se verovatno bili zaljubljeni jedno u drugo. Igor ima ogroman potencijal, on je jako dobar čovek, korektan. Dajte mu šansu, on ima samo 35 godina. Ja u njegovim godinama nisam bio sa tako usper zvezdom. On se super borio sa svim tim. Srcu ne možeš da narediš u koga da se zaljubi. Severina ima tu moć da vrlo lako šarmira ljude. Ona kada bi ušla u prostoriju sa 100 ljdudi, sve bi ih šarmirala, a onda bi ih pregazila i otišla u drugu. Ja sam sigurno bio omašijan, ne mogu da vam rpilčam sve detalje jer bi to bilo previše intimno. Ona je brzo počela da priča o tome kako treba da se uzmemo. Ne možeš baš uvek u đivotu da planiraš neke stvari. Priče o dogovorenom braku sa Igorom su farsa. Sve zavisi o tome šta bi njen tim rekao.

MISLIM DA SEVERINA IMA POREMEĆAJ LIČNOSTI Milan Popović do detalja opisao njen sukob sa sestrom

Pink printskrin

 

- Pretpostavljam da su se zaljubili jedno u durgo. Da li je to deo plana bio, da je samnom bila zbog novca, to niakd nećemo saznati. Mislim da je razlog vrlo jednostavan. Nemogućnsot funkcionisanja zbog naglih promebna raspoleženja kodSever ine. sada već postaje previše agresivan i sada to može da se okarakteriše kao poremećčaj ličnosti. Mene brine dete, jer dete mi je fokus. Da li se agresivna ponašanja dešavaju pred njim, to me plaši. On već sada može da se opredeli sa kim će živeti. Dete ima konflikt lojalnosti. Mišljenje deteta ne može da se uzme kao relevantno. Deca donose odluku sa kim će da žive... Mislim da je to granični poremećaj ličnosti. Te osobe imaju problema u vezama. Za drugu osobu je to neizdrživo da opstane sa takvom osobom.

- Odakle vam da je majka stala na stranu Severine. Majka ne bi mogla ni da pročita tu izjavu, a ne da je sastavi. Severinina ekipa je pročitala izjavu i dala je u javnost. Znam pouzdano da ona to nije izjavila. Mia je bliska tetki, otišla je od Marijane. Spor nije nastao oko imovine. Pričalo se da je skandal da bi se skrenula pađnja sa državnog skandala u Hrvatskoj, da se skrene pažnja sa neke pljačke. Marijana je posle mog intervjua stavila palac gore da podrđžava šta sam ja rekla. Severina i Mia su onda počele da Marijani šalje preteće poruke. Severina je rekla da će da je zadavi, da joj iskopa jamu i da će da joj iseče palac. Marijana je došla u Split da poseti majku, Sverina je banula u stan i napala je. Napala je sa oštrim predmetom, oseetila je bol i da joj je nešto iseklo ruku i taj palac. Severina je napala, rekla joj da je moja kurvetina, napala i majku kako drži nju. Marijana je napadnuta da je potplaćena s moje strane.

Milan

Pink printskrin

 

- Naši razgovori su samo ticale toga da li je bezbedno da dete bude sa njom. Mene samo zanima da li je brinula o detetu, da li je sa njim radila zadatke., da li ga je kupala. On je sa tim detetom proveo pet godina. Nije fer ni prema Igoru. On mu je kao stariji brat. Ne možete odjednom da isključite nekog. Marijana je isto puno vremena provodila s detetom. Ona ga je ostavljala kod Marijane, nije htela da ga daje meni. Ne verujem da je Severina ostavila njega, jedna od emocija kod tog poremećaja ličnosti je biti ostavljen. Njoj se taj strah ostvario i sa mnom i sa njim.

- Presudom suda je dete dodeljeno meni i ta odluka je rpomenjena na splitskom višpem sudu. Tamo je definitvno bila mahinacija, sud je utvrdio da su poistojale nepravilnosti u radu suda. Vrhovni sud je utvrdio da je bilo nepravilnosti. Propustili sud a uzmu u obzir stav i mišljenje veštaka. Roditeljske kompetencije se određuju preko mentalnog stanja. Tu bi trebalo da se dete vrati meni, ako je po zakonu. To je potvrda onoga što pričamo sve vreme.

MNOGI KOMENTARIŠU DA JE IGOR IZDAJNIK Milan Popović otkrio u kakvoj je vezi sa Severininim bivišim

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading