Verica Rakočević
Foto: Alo/Foto: Alo/Masanori Jošida

Kreatorka Verica Rakočević svog trećeg, sadašnjeg supruga Veljka Kuzmančevića upoznala je putem društvene mreže, a sada je otkrila sve o tome.

Naime, sa Veljkom se upoznala putem društvene mreže "Fejsbuk", ali kako sama ističe nije joj se udvarao tada, nego tek kasnije.

Verica Rakočević

Foto: Alo/Masanori Jošida

 

- Meni se Veljko nije udvarao, Veljko mi je poslao poruku da mu se sviđa to što radim i da bi voleo da sarađujemo. Ja sam mislila da je on neki maneken... Ali, to je sve suđeno, ja sam imala ponude, ali tog trenutka kada sam odslušala te taktove njegove muzike rekla sam: "Jao pa ti si kompozitor, super". I onda smo zaista počeli da se družimo. Inače, bez obzira na moje godine stiže tu svašta i to ide na blok odmah naravno. Naravno, ništa nepristojno jer ipak koliko toliko sam valjda zaslužila poštovanje - ispričala je Verica.

Priznaje da joj se iako ima 74 godina da joj se i dan danas muškarci udvaraju.

ON JE BIO MUŠKARAC MOG ŽIVOTA Verica Rakočević smrt najveće ljubavi nikad nije prebolela

Printscreen

 

- I danas mi se udvaraju, ali ja smatram da je to samo zbog imena jer prosto ne vidim pameti u glavi jednog muškarca da se udvara ženi od 74 godine i to mušakarac od recimo 30-35 godina. Moj i Veljkov susret je potpuno drugačiji bio. Drugačije se cela stvar razvijala, on ima dobar izraz, mi smo kao nokat i meso. Ja mislim da je to jedna karmička ljubav, jedino što možda nije dobro je što se sve karmičke ljubavi ne završavaju srećno, ali ja mislim da će se ova završiti srećno - rekla je Verica.

Verica je tokom emisije pričala i o svom ocu koji je, kako je sama rekla za nju najbolji i najidealniji muškarac, muškarac kog je najviše volela.

ON JE BIO MUŠKARAC MOG ŽIVOTA Verica Rakočević smrt najveće ljubavi nikad nije prebolela

Printscreen

 

- Najstresnija situacija u mom životu bila je smrt moga oca. Imam unuke, imala sam pre Veljka dva muža, imam sada Veljka, ali to je muškarac koga sam najviše u svom životu volela. Pre svega, moj otac je bio najidealniji muškarac na planeti za kog sam ja čula da postoji. Ta blagost njegova u odnosu na moju majku, na nas, ta njegova toplina, to njegovo poverenje u mene - rekla je Verica.

Ipak, kako je sama ispričala na njegovu sahranu nije otišla.

- Ja sam bila jedno užasno, užasno tvrdoglavo dete, danas sam tvrdoglava žena, priznajem, on je u svim tim osobinama nalazio nešto lepo i uvek mi je bio vetar u leđa. I uvek je bio neko ko i ako vidi da sam pogrešila ne kaže da sam pogrešila nego kaže nisi ti to dobro uradila, možeš bolje. Moj tata kada je umro ja nisam otišla na njegovu sahranu – ispričala je Verica.

ON JE BIO MUŠKARAC MOG ŽIVOTA Verica Rakočević smrt najveće ljubavi nikad nije prebolela

Printscreen

 

Objasnila je i zbog čega nije otišla na njegovu sahranu.

- Ja sam tada sela u avion i otišla na Sveti Stefan. Mami sam rekla da ja ne mogu. Sedela sam na plaži, znala sam tačno kada je vreme sahrane i pričala sa njim. Ja sam celu tu situaciju stavila u jednu fioku da je on otputovao negde daleko i da ja neću moći da ga vidim skoro. Taj trenutak da gledam sahranu nisam mogla da podnesem - objasnila je Verica.

Kreatorka je ispričala i san koji je imala te noći i istakla da oca posle, za 30 godina koliko je prošlo od njegove smrti nikada više nije sanjala.

- Spavala sam u apartmanu pored crkve i mislim da sam sanjala da sam kod bake, gde je moj tata inače rođen. Sedela sam pored potoka i plakala i samo sam osetila da me ruke jako drže i da mi on govori: „Nemoj da plačeš ja sam uvek tu“. Otvorila sam oči te ruke su i dalje bile tu. I samo su se polako opustile. Niko me neće ubediti da sam to sanjala. Verovala ili ne nikada ga više nisam sanjala za 30 godina - rekla je Verica.

BILA SAM I ČISTAČICA Verica Rakočević iznela šokantne detalje iz života

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading