BILA SAM I ČISTAČICA Verica Rakočević iznela šokantne detalje iz života
Foto: Alo!

Verica Rakočević kao što je svima dobro poznato već devet godina je u braku sa Veljkom Kuzmančevićem koji je mnogo godina mlađi od nje, ali sa kojim je pronašla mir i sreću. 

Naime, iz dva braka kreatorka Verica Rakočević ima troje dece, dok u trećem dece nije bilo. Sa 74 godine, koliko i sama sa ponosom ističe da ima, kaže da je uspela mnogo kako u privatbom životu tako i u karijeri. Ima, kaže sedam unučića, četiri dečaka i tri devojčice, ali i jednog dečaka među zvezdama.

BILA SAM I ČISTAČICA Verica Rakočević iznela šokantne detalje iz života

Foto: Alo!

 

- Ja iz prvog braka imam prekrasnu ćerku Elenu, iz drugog braka imam sina Milorada i ćerku Milenu. Treći brak je takav da u njemu nema dece. Imamo jednu prekrasnu kucu, ali prosto neko ko sa toliko godina uđe u taj treći brak sa tom vremenskom razlikom jamislim da to samo o toj osobi govori koliko hrabrosti ima da uzme život u svoje ruke - rekla je Verica.

Prema deci je kaže bila veoma popustljiva.

- U nekim krucijalnim momentima kada su moja deca u pitanju, njihove odluke su bile njihove odluke. Nije mi bilo baš lako, ali... Ista sam bila prema svoj deci. Ja mogu sa jednim detetom da se malo bolje razumem, sa trećim da se razumem fenomenalno, ali to su moja deca, oni su svi isti. Bila sam možda samo prema sinu popustljivija. Mrzela sam oduvek muškarce koji su patološki vezani za majke, imao je oko dve godine, kada mi je pritrčao i rekao: "A gde si ti bila meni majko" i tada sam pomislila samo da sina ne vežem za mene... - ispričala je Verica i dodala:

Verica Rakočević

Foto: Alo/Masanori Jošida

 

- On je sada odrastao čovek, srećno oženjen, ima tri ćerke.

Na pitanje voditeljke koliko ima unuka Verica kaže:

- Sedmoro, imam četiri dečaka i tri devojčice i jednog dečaka među zvezdama.

Verica je ispričala i kako je izgledao njen život kada je bila mlađa i kada su joj deca bila mala.

- Pre neki dan, baš kada sam radila poslednju reviju, kada sam počinjala, pre 38 godina, ja sam bila i čistačica i prodavačica i kreator i mama koja mora da juri kući da nahrani decu i da ih stavi u krevet. Bilo je trenutaka, komšiluk je znao, dolazi hitna pomoć od pada šećera. Dan danas sa ponosm kažem da mi možda jednom u dve nedelje dođe kućna pomoćnica - istakla je Verica.

KAČKET I NAOČARE Zdravko Čolić pokušao neprimetno da prođe pored svih, a ovako je reagovao kada su ga primetili 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading