BENZINSKA PUMPA I LOKALI PO BEOGRADU Evo šta sve poseduje supruga Marka Bulata, zarađuje ogromne svote novca
Alo

Javnost je šokirala vest da je pevač Marko Bulat (49) primljen u Urgentni centar, zbog povreda koje mu je nanela supruga Marija.

Marija je, inače, jedno vreme bila deo "Zadruge", kada su mnogi pomislili da je pevač poslao ženu u rijaliti zbog krize izazvane koronom, ali, kako je on rekao za medije, njena želja je da postane novinarka i zbog toga se uselila u Belu kuću. Takođe, još jedan od razloga bila je Marijina anksioznost, za koju su verovali da će je izlečiti u društvu 50 cimera.

- Marija nije u potpunosti ostvarena žena, jer nije postala novinar, a želela je. Ušla je u rijaliti da ostvari svoj cilj - ispričao je tada Bulat.

BENZINSKA PUMPA I LOKALI PO BEOGRADU Evo šta sve poseduje supruga Marka Bulata, zarađuje ogromne svote novca

Alo

 

Inače, Marija je u nasledstvo dobila jednu benzinsku pumpu, koju izdaje za 5.000 evra mesečno, a i vlasnica je salona za brzo feniranje i solarijuma.

- Ona je vlasnica benzinske pumpe i salona lepote, a radila je i u upravi policije. Međutim, to je ne ispunjava. Želi da bude novinar, da ima tu privilegiju da radi to što voli i da bude plaćena za to, a u rijalitiju vidi šansu za ostvarenje svojih snova - rekao je Marko svojevremeno.

Podsetimo, Marko se iselio iz stana gde je živeo sa porodicom nakon skandala sa suprugom, nakon čega se ona oglasila u suzama i otkrila da, čim se oporavi, planira da raskrinka pevača da javnost vidi ko je on zapravo i na šta je sve spreman.

OBELODANIĆU KAKAV JE ON ČOVEK Marija Bulat besna kao ris nakon što je pevač napustio stan: Zvala sam policiju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading