OBELODANIĆU KAKAV JE ON ČOVEK Marija Bulat besna kao ris nakon što je pevač napustio stan: Zvala sam policiju
Foto: Alo/ilustracija

Nakon informacije da se pevač Marko Bulat iselio iz porodičnog stana, njegova supruga Marija se oglasila i potvrdila istu, nakon čega je kroz suze otkrila da strahuje da će joj muž oduzeti decu.

Uplakana Marija nam je putem telefonskog razgovora otkrila da Bulata nije videla već dva dana, ali da ima informaciju da se iselio iz stana koji je u njenom vlasništvu.

Upravo sam zvala policiju kako bih prijavila da mi ćerku maltretiraju ispred ulaza. Ovo je katastrofa, ne mogu u svoj stan da uđem. Dobila sam informaciju da se iselio, ali ga nisam videla već dva dana. I treba da ide u svojih 30 kvadrata - rekla je Bulatova supruga za Telegraf.

Ona je dodala da su je najviše pogodile pevačeve reči, a posebno uvreda da je "duševni bolesnik" te da strahuje da Bulat može da joj oduzme decu.

Marija i Marko Bulat

Alo

 

- I da sam duševnih bolesnik, majka sam njegove dece. I sve je moguće, pa čak i da mi odvede decu, sad su deca sa mnom. Kada se psihički oporavim obleodaniću s kim sam bila i kakav je to čovek. Razapeli su me zbog njega, ovo što on meni radi je katastrofa - rekla je Marija kroz suze.

Podsetimo, pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija Bulat juče su oboje završili u policijskim stanicama zbog nasilja u porodici.

MARKO BULAT SE ISELIO IZ ZAJEDNIČKOG STANA Porodična drama dobija novi epilog, a evo i gde se pevač trenutno nalazi

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading