SKANDAL! Marini Visković Jutjub blokirao spot zbog golotinje
PrivatnaArhiva

Marina Visković je uveliko trebala da izbaci spot i novu pesmu “Upaljač”, ali zbog eksplicitnih scena, you tube je zakočio njene planove!

Naime, Marina je snimila pesmu, a video producenti imali su zamisao da bude gola na konju, što je jedna od najlepsih pevačica na ovim prostorima i uradila, ali je zajedno sa ekipom previdela detalj da bi moglo da dodje do ovakvih problema.

SKANDAL! Marini Visković Jutjub blokirao spot zbog golotinje

PrivatnaArhiva

 

- Kada je Marini njena ekipa predložila kako bi trebalo da izgleda spot, njoj se istog trenutka svidela ideja, jer do sada tak o nešto kod nas niko nije uradio. Ona nije bila skroz gola na konju, već je imali veš, gaćice i brushalter koji su kasnije u montaži skinuti. Medjutim, Jutjub vidi samo ono što je prikazano i sada Marina mora da koriguje scene - kaže naš izvor blizak popularnoj pevačici.

Jedan od razloga što je Viskovićka otišla za Ameriku pre tri dana je i taj što želi da snimi još kadrova za spot i pesmu koju njena publika isčekuje.

- Biće dobrih segmenata u spotu sa drugog kontinenta, tako da ako you tube ne odobri ovaj spot, umesto tih delova gde sam gola, stavicu kadrove iz Amerike - rekla nam je Marina.

SKANDAL! Marini Visković Jutjub blokirao spot zbog golotinje

PrivatnaArhiva

 

Inače, ona pored numere “Upaljač” izbacuje još dve pesme, a jedna će biti duet sa velikom muzičkom zvezdom.

KOMŠIJE ODUSTALE OD EVROVIZIJE Još dve zemlje otkazale učešće, objavljen i konačan spisak, a evo šta je sa Srbijom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading