NE MORAJU DA STRAHUJU ZA IMOVINU Suzana Mančić otkrila nepoznate detalje veze sa grčkim biznismenom
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Iako je u vezi sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom provela skoro dve decenije, voditeljka Suzana Mančić za njega se udala tek 2018. godine.

Suzana je, kako je sama priznala, zaprosila Simicu, a romantična ceremonija održana je u Grčkoj.

- Kada dođete u određene godine, a ja ih imam okruglo šezdeset, počnete malo drugačije da razmišljate, želite da stabilizujete svoj život, i emotivni i poslovni. Sedeli smo na ručku, Simeon, ja i njegove ćerke. Održala sam prigodan govor i saopštila mu da mislim da je vreme da se uzmemo. Potom sam se obratila devojkama, objasnila im da razumem njihovu poziciju, da mi je jasno da brinu za ono što je njihov otac stekao, ali da ćemo nas dvoje potpisati predbračni ugovor i da nema mesta za strah ‒ opisala je Suzana kako je izgledala prosidba.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

S obzirom na to da Simeon iz prvog braka ima dve ćerke, Suzana je želela da sa njima odmah na početku raščisti neke stvari. Naime, voditeljka je Simeonovim naslednicama objasnila da ima svoju imovinu u Srbiji, da ono što je stvorila ostaje njeno, a ono što je stekao njihov otac sleduje njima.

- Ja volim vašeg oca i on voli mene, želim da se udam za njega i želim da se vi radujete tome, da se svi radujemo, jer vam ni na koji način neću biti prepreka – rekla je buduća maćeha i tim postupkom oduševila naslednice svog izabranika.

KRIO JE RAZVOD DVE GODINE Bajaga konačno progovorio o krahu braka sa suprugom

Komentari (0)

Loading