SUZANA MANČIĆ NE LIČI NA SEBE Voditeljka se prepolovila, objavila fotografija i izazvala lavinu komentara zbog izgleda (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka i nekadašnja "Loto devojka", Suzana Mančić, godinama slovi za jednu od negovanijih poznatih dama koje i te kako vode računa o svom izgledu, a najnovije fotografiju su još jedan dokaz da joj godine ništa ne mogu.

Naime, za voditeljku se čini kao da je vreme stalo, budući da izgleda bolje nego ikad, ako je suditi po novim fotografijama.

Voditeljka već neko vreme boravi u Varšavi i svoje pratioce izveštava o aktivnostima, a mnogima je zapala za oko i njena vitka figura.

Evidentno je da je Mančićeva dosta smršala, a primetno je takođe i da joj nova kilaža odlično pristaje.

Fotografija Suzane Mančić dokaz je da je vreme za nju stalo, pa ne čudi činjenica što godinama slovi za jednu od negovanijih poznatih dama koje i te kako vode računa o svom izgledu.

NAKON ŽELJKA I KRSTANA Veljko Ražnatović odabrao ime i za trećeg naslednika, ne odustaje od tradicije

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mila

11.10.2022 10:22

Jeste da je starija zena, ali u tome i jeste poenta. Ne da izgleda kao devojcica, vec da izgleda dobro i negovano za svoje godine. Sto je i postigla. A komentare baba je baba, i slicne, je verovatno neko od luzera koji izgleda kao kreten, koliko god da ima godina