RASPADALA SAM SE, A ON JE BIO TU Goca Tržan otkrila sve o odnosu ćerke Lene i njenog supruga
Nikola Todorović/Alo!

Goca Tržan je nakon razvoda od učesnika "Zadruge", Ivana Marinkovića, uplovila u emotivnu vezu sa sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem.

On joj je, kako ističe pevačica, bio velika podrška u teškim danima i veoma joj je pomogao u vaspitanju ćerke Lene.

- Ja sam najobičnija, normalna, lepo vaspitana ženska osoba. Nekada malo ratoborna i nepodnošljiva, ali to su retko momenti- tvrdi Goca, a o čemu najbolje može da posvedoči njen suprug Raša koji je bio uporan u nameri da je osvoji.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kako pevačica kaže, Raša je naišao u jako lošem periodu njenog života, a uprkos svim predrasudama okoline, oni opstaju više od decenije.

- Raspadala sam se jer sam se razvodila u tom trenutku, ali on je tome pristupio toliko otvoreno, toliko iskreno i hrabro, i potpuno bez zadrške da me je to osvojilo posle izvesnog vremena. Nisam znala zašto bih ga odbila- rekla je kroz osmeh u emisiji “Na večeri kod“.

Nikola Todorović/Alo!

 

Pored ljubavi i podrške koju dobija od supruga, veliki je vetar u leđa i kada je reč o vaspitanju i odgoju njene ćerke iz prvog braka, Lene.

- Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dečaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: “Aman čoveče, pusti je“. Raša je čovek koji ume vrlo lepo da balansira između nas dve naročito kada obe pošizimo– priznala je pevačica.

SLAVLJE U PORODICI ROKVIĆ Pevač odmah objavio fotku, a ovaj detalj svima privukao pažnju

Komentari (0)

Loading